CELEBRITIES

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλά για τη ζωή με πολλαπλή σκλήρυνση: «Έχω να κάνω μπάνιο τρεις εβδομάδες»


JTeam

3 Απριλίου 2024

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μιλά για τη ζωή με πολλαπλή σκλήρυνση: «Έχω να κάνω μπάνιο τρεις εβδομάδες»
Splash by Ideal Image
Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ σε μια ειλικρινή εξομολόγηση για τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας - με την οποία διαγνώστηκε το 2021 - και η τρέχουσα περίοδος είναι πολύ δύσκολη για εκείνη, καθώς η ασθένεια βρίσκεται σε υποτροπή.

Σε εξομολόγησή της στο podcast της «MeSsy», η 52χρονη ηθοποιός ανέφερε πως τον τελευταίο μήνα έχει ζοριστεί πολύ από τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει απλά πράγματα στην καθημερινότητά της, όπως είναι το μπάνιο.

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει εν μέσω της μάχης με την σκλήρυνση κατά πλάκας

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου, πρέπει να αγοράσω μετοχές στο Cottonelle, γιατί δεν έχω κάνει ντους εδώ και τρεις εβδομάδες», είπε η ηθοποιός στη συμπαρουσιάστριά της και ηθοποιό, Τζέιμ Λιν Σίγκελ. «Δεν μπορώ να σταθώ στο ντους μου. Δεν υπάρχει τρόπος», περιέγραψε.

Παράλληλα, ανέφερε πως πέρα από τον έντονο πόνο, δε νιώθει τα πόδια της και φοβάται πως θα πέσει περπατώντας μόλις μέχρι το μπάνιο. Ακόμα, υποστήριξε ότι αυτή η κατάσταση την έχει εξαντλήσει και έτσι επιθυμεί συνεχώς να είναι ξαπλωμένη και να βλέπει τηλεόραση χωρίς να την ενοχλεί κανείς. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως ποτέ δεν έχει δει τα πόδια της έτσι και αυτή η κατάσταση την έχει αγχώσει και ανησυχήσει.

Jenny.Gr

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ μπορεί να ταλαιπωρείται αρκετά, όμως δε χάνει το χιούμορ της και έτσι θέλησε να μοιραστεί επιπλέον πληροφορίες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μπάνιο της. «Το κάθισμα που έχω στο ντους είναι μικρό και τα οπίσθιά μου είναι τόσο μεγάλα πλέον, που δεν μπορώ καν να καθίσω. Γλιστράω αμέσως», εξήγησε.

Στη συνέχεια της περιγραφής της, η ηθοποιός είπε πως η 12χρονη κόρη της, Σάντι, την τρολάρει για τη μυρωδιά της, αφού εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχει κάνει κανονικό μπάνιο με αποτέλεσμα να μυρίζει άσχημα. Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλυψε ακόμα - με μια έξτρα δόση χιούμορ - πως όταν η κόρη της την εκνευρίζει τη βάζει να μυρίζει τις μασχάλες της.

«Δόξα τω Θεώ, είμαι πάντα μόνη μου, οπότε δεν με μυρίζει κανείς. Η κόρη μου μού λέει συνέχεια "μαμά, μυρίζεις πολύ άσχημα". Όταν με ενοχλεί, τη βάζω να μυρίζει τις μασχάλες μου, μόνο και μόνο για να σταματήσει», ήταν τα λόγια της ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.