CELEBRITIES

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού: Έλεγα ψέματα - Έκλαιγα κάθε βράδυ


JTeam

27 Μαρτίου 2024

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού: Έλεγα ψέματα - Έκλαιγα κάθε βράδυ
Splash by Ideal Image
«Όλα όσα είπα, ήταν ψέματα. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για κάτι, και τελικά δεν βοήθησαν κανέναν»

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έχει μετανιώσει που δεν μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, την εποχή που την έδινε. Το κάνει τώρα, λοιπόν.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο podcast του Νταξ Σέπαρντ και δήλωσε ότι θα προτιμούσε να ήταν απόλυτα ειλικρινής το 2008, όταν διαγνώστηκε και έκανε διπλή μαστεκτομή.

«Πήρα το μάθημά μου με τον δύσκολο τρόπο επειδή, το 2008, όταν είχα καρκίνο του μαστού στα 36 μου, βγήκα έξω και ήμουν το καλό κορίτσι που έλεγε “Αχ, μου αρέσει το νέο μου στήθος” που ήταν μες στις ουλές. Τι σκεφτόμουν;»

«Η πρώτη συνέντευξη ήταν με τον Ρόμπιν Ρόμπερτς, όταν είχα καρκίνο, και με βλέπεις να κάθομαι να λέω ψέματα για το πώς ένιωθα», συνέχισε η Άπλγκεϊτ. Μετά το τέλος της συνέντευξης, έκλαιγε ασταμάτητα επειδή δεν είχε πει τίποτα αληθινό.

«Όλα όσα είπα, ήταν ψέματα. Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για κάτι, και τελικά δεν βοήθησαν κανέναν».

«Ναι, ξεκίνησα το ίδρυμα αμέσως, Ναι, έκανα όλα όσα έπρεπε και βγάλαμε εκατομμύρια, ώστε οι γυναίκες που βρίσκονταν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, να μπορούν να κάνουν ακτινογραφίες. Ναι, κάναμε κάτι καλό αλλά, στο τέλος της ημέρας, έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ. Και μακάρι να το είχα πει αυτό».

Έκτοτε, η ηθοποιός μιλά με ειλικρίνεια για την υγεία της. Αυτός είναι και ο λόγος που ανακοίνωσε τη διάγνωση με πολλαπλή σκλήρυνση, τον Αύγουστο του 2021.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.