CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ: Κυκλοφόρησε στα ελληνικά το πρώτο βιβλίο για τη ζωή της


JTeam

8 Απριλίου 2024

Τέιλορ Σουίφτ: Κυκλοφόρησε στα ελληνικά το πρώτο βιβλίο για τη ζωή της
Splash by Ideal Image
Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να κάνει τη ζωή της σαν ταινία, μια ταινία - έμπνευση για τους εκατομμύρια θαυμαστές της

Η Τέιλορ Σουίφτ μπορεί να είναι μόλις 34 ετών, ωστόσο έχει καταφέρει να γίνει μία από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Κατέχει 14 βραβεία Grammy, είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος με τη μουσική ως κύρια πηγή εισοδήματος, ενώ έχει βρεθεί σε λίστες, όπως στους 100 καλύτερους τραγουδοποιούς όλων των εποχών του Rolling Stone, αλλά και στους καλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών του Billboard.

Από τη φάρμα που πέρασε τα παιδικά χρόνια της, βρέθηκε στις πιο huge μουσικές σκηνές εντός και εκτός Αμερικής, με τους εκατομμύρια θαυμαστές της να κάνουν sold out τις συναυλίες της. Η Τέιλορ Σουίφτ ζει το όνειρό της και έχει αφήσει το δικό της αποτύπωμα όχι μόνο στη μουσική, αλλά και τη μόδα, αφού το προσωπικό στιλ της έχει εμπνεύσει κορίτσια και γυναίκες.

Jenny.Gr
Shutterstock

Το αστέρι της κάντρι έγινε παγκόσμια σούπερ σταρ, με το ένα άλμπουμ της να σημειώνει μεγαλύτερη επιτυχία από το άλλο. Η 34χρονη καλλιτέχνιδα τραγουδάει για τον έρωτα, τα άδοξα ειδύλλια, τα love story που ξεχώρισε, την αγάπη, τη φιλία και οι στίχοι της γίνονται viral. Η απέραντη αγάπη των θαυμαστών της είναι η κινητήριος δύναμή της και ο λόγος που θεωρείται σήμερα μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου.

Μέσα από τα τραγούδια της, η Τέιλορ Σουίφτ μοιράζεται τις ιστορίες της με όλο τον κόσμο και περνάει τα μηνύματά της. Ούσα απόλυτα συγκεντρωμένη στη δουλειά της, ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και πλέον έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Να γεμίζει όλα τα στάδια που εμφανίζεται και τα εισιτήρια για τις συναυλίες της να γίνονται ανάρπαστα.

Το βιβλίο για τη ζωή της ρίχνει φως σε όσα δεν ξέρουμε για το super idol από τα παιδικά χρόνια της μέχρι σήμερα. Και μπορεί φαινομενικά όλα να μοιάζουν τέλεια, όμως δεν ήταν και η Τέιλορ Σουίφτ είναι εκείνη που φρόντισε να τα κάνει.

Jenny.Gr

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.