CELEBRITIES

Παντρεύεται η Lady Gaga; Οι φωτογραφίες με μονόπετρο που πυροδότησαν τις φήμες


JTeam

9 Απριλίου 2024

Παντρεύεται η Lady Gaga; Οι φωτογραφίες με μονόπετρο που πυροδότησαν τις φήμες
Splash by Ideal Image
Η Lady Gaga εθεάθη με ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της κατά τη διάρκεια εξόδου της στην Καλιφόρνια

Η Lady Gaga τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με τον Μικαέλ Πολάνσκι, ωστόσο οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις. Το ζευγάρι ξεκίνησε τον δεσμό του το 2019 και παρά το γεγονός ότι πέρασε μια κρίση, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια και να είναι και πάλι ευτυχισμένο μαζί.

Ειδικότερα, στις αρχές του 2023 άνθρωπος από το περιβάλλον της Lady Gaga και του Μικαέλ Πολάνσκι είχε αναφέρει πως οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο παραμένουν φίλοι. Μερικούς μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2023, οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί σε συναυλίες της τραγουδίστριας, επιβεβαιώνοντας την επανασύνδεση.

Η Lady Gaga κυκλοφόρησε δημόσια με μονόπετρο στο χέρι

Έκτοτε, το ζευγάρι είναι αχώριστο και συνεπώς, δεν προέκυψαν τυχαία οι φήμες ότι πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Την Κυριακή που πέρασε, η Lady Gaga εθεάθη στους δρόμους του Δυτικού Χόλιγουντ στην Καλιφόρνια με ένα τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της, το οποίο ξεπρόβαλε κάτω από το μακρύ μανίκι του παλτό της.

Οι θαυμαστές της το παρατήρησαν αμέσως και δεν έλειψαν τα σχόλια περί αρραβώνα με τον σύντροφό της και μελλοντικού γάμου. Να σημειωθεί, πως το ζευγάρι ουδέποτε έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει σε δημοσιεύματα για την προσωπική ζωή του κι έτσι και τώρα, εκπρόσωπος της Lady Gaga δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος στα ξένα Μέσα.

Να θυμίσουμε, ότι τα δημοσιεύματα ήθελαν ο σύντομος χωρισμός τους το 2023 να οφείλεται σε διαφωνία τους σχετικά με τον γάμο και τα παιδιά. Τελικά, αυτή η διαφωνία δεν τους κράτησε για καιρό μακριά.

Ο Μικαέλ Πολάνσκι είναι δεξί χέρι του συνιδρυτή του Facebook, Σον Πάρκερ, και διευθύνει διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιχειρήσεις. Εκείνος και η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2019, ωστόσο η ταυτότητα του Μικαέλ Πολάνσκι αποκαλύφθηκε λίγους μήνες αργότερα, μέσα στο 2020.

Στο παρελθόν, η Lady Gaga έχει υπάρξει αρραβωνιασμένη με τον Τέιλορ Κίνεϊ και τον Κρίστιαν Καρίνο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.