CELEBRITIES

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πήγε βόλτα με το κατοικίδιο γουρουνάκι του. Εσύ τι έκανες χθες;


JTeam

10 Απριλίου 2024

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πήγε βόλτα με το κατοικίδιο γουρουνάκι του. Εσύ τι έκανες χθες;
Ένα δωράκι Τετάρτης, από εμάς για εσένα

Εσύ τι έκανες χθες; Γιατί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ πήγε βόλτα το γουρουνάκι του. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από πρωινή βόλτα Τρίτης με τη Σνέλι μου», έγραψε στο Instagram –επειδή φυσικά και το έκανε ποστ.

«Ακολουθήστε με στο challenge μου –γραφτείτε στο newsletter και προσπαθήστε να αυξήσετε τον μέσο όρο βημάτων σας κατά 1.000», πρόσθεσε. Και ενώ σκέφτεσαι ότι αυτό το fitness inspo ήταν αχρείαστο, βλέπεις το γουρούνι να τον ακολουθεί χαρωπό και αναρωτιέσαι αν ήρθε η ώρα να βάλεις λουράκι στη γάτα σου.

Η Σνέλι είναι ο λόγος που ο Σβαρτσενέγκερ προσπαθεί λίγο παραπάνω για τη φυσική του κατάσταση, καθώς πρόσφατα έβαλε βηματοδότη, ενώ προηγουμένως είχε κάνει τρείς εγχειρήσεις ανοιχτής καρδιάς.

Χειρουργήθηκε δύο φορές το 1997, για να αντικαταστήσει την αορτή και τη βαλβίδα. Αντικατέστησε και τις δύο ξανά το 2018 και το 2020, όμως μετά την τελευταία επέμβαση είχε αρρυθμίες, τις οποίες έπρεπε να παρακολουθήσει. Είχε αποκαλέσει «καταστροφική» τη συγκεκριμένη εμπειρία.

Τουλάχιστον το ξεπέρασε και είναι χαρούμενος με τη Σνέλι του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.