CELEBRITIES

H Ριάνα για την πρώτη φορά που είδε τον A$AP Rocky: «Ήξερα από την αρχή ότι θα γινόταν ο πατέρας των παιδιών μου»


JTeam

10 Απριλίου 2024

H Ριάνα για την πρώτη φορά που είδε τον A$AP Rocky: «Ήξερα από την αρχή ότι θα γινόταν ο πατέρας των παιδιών μου»
Photography by @nadialeecohen/Interview Magazine
Η Ριάνα αποκαλύπτει τα πάντα για τη γνωριμία της με τον A$AP Rocky και τη ζωή με τα παιδιά τους

Η Ριάνα και ο A$AP Rocky ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2019, ωστόσο η πρώτη γνωριμία τους σηματοδοτείται το 2012 κατά τη διάρκεια των προβών για τα VMAs. Η Ριάνα αποκάλυψε τον ιδιαίτερο τρόπο που ήρθαν κοντά σε συνέντευξή της στο «Interview», ενώ προέβη σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τα παιδιά τους, λέγοντας πως δεν θυμάται πώς ήταν η ζωή της πριν τον ερχομό τους.

«Είδαμε για πρώτη φορά ο ένας τον άλλο στα VMAs το 2012. Ήρθε και μου έπιασε τα οπίσθια στην πρόβα. Όλη μου η ομάδα αναρωτιόταν εκείνη την ώρα αν θα έκανα σκηνή, όμως είπα "μπα, δεν θα κάνω”. Από αυτό κατάλαβαν όλοι αμέσως ότι μου άρεσε», περιέγραψε η Ριάνα για την πρώτη συνάντησή της με τον A$AP Rocky.

Παράλληλα, η Ριάνα ανέφερε ότι γνώριζε από την αρχή πως ο ράπερ θα ήταν ο πατέρας των παιδιών της, ενώ την ίδια πεποίθηση είχε και ο A$AP Rocky για την τραγουδίστρια. Οι καλλιτέχνες άρχισαν να βγαίνουν το 2019, ωστόσο ήταν προσεκτικοί, αφού επιθυμούσαν να δώσουν χρόνο για να μάθουν ο ένας τον άλλον και να χτίσουν γερές βάσεις.

«Γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Τον έχω δει σε σχέσεις του και με έχει δει κι εκείνος σε σχέσεις μου. Έχουμε δει ο ένας τον άλλο και εκτός σχέσεων όμως. Ξέραμε τι μπορούμε να κάνουμε και τι μπελάδες θα μπορούσαμε να φέρουμε ο ένας στη ζωή του άλλου. Μπορούσαμε ή να φτιάξουμε ή να καταστρέψουμε τελείως ο ένας την καρδιά του άλλου. Κι έτσι, αρχίσαμε να βγαίνουμε το 2019, με πολλή προσοχή», περιέγραψε η Ριάνα.

Ακόμα, η Ριάνα εξομολογήθηκε το μυστικό για την επιτυχία αυτής της σχέσης, λέγοντας πως σε αντίθεση με άλλες σχέσεις που είχε συνάψει στο παρελθόν, άφησε να πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. «Απλώς άφησα να συμβεί ό,τι ήταν να συμβεί. Σκεφτόμουν ότι ή θα ανθίσει ή θα καταστραφεί αυτή η σχέση τελείως», παραδέχτηκε η τραγουδίστρια και σήμερα έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον A$AP Rocky.

«Νιώθω ότι η πανδημία έκανε τη σχέση μας να κυλήσει γρηγορότερα, λες και ο Θεός ήξερε ότι το χρειαζόμασταν, επειδή επρόκειτο να κάνουμε οικογένεια. Άφησα τον Θεό να μας οδηγήσει, γιατί στις προηγούμενες σχέσεις μου συνεχώς προσπαθούσα. Ο Rocky A$AP ήξερε από την αρχή ότι θα είμαι η μητέρα των παιδιών του και το ίδιο ένιωθα κι εγώ. Ήξερα ότι θα ήταν υπέροχος μπαμπάς», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της μετά την έλευση των γιων της, η Ριάνα είπε: «Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν, πραγματικά. Είναι τρελό αυτό. Προσπαθείς να θυμηθείς πώς πραγματικά ήσουν. Ό,τι υπάρχει πλέον στη ζωή σου είναι διαφορετικό. Τα συναισθήματα, οι επιθυμίες, οι απολαύσεις, όλα είναι αλλιώς. Δεν ταυτίζεσαι πια με τον εαυτό σου».

Επιπρόσθετα, η Ριάνα εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να αποκτήσει περισσότερα από δύο παιδιά, λέγοντας πως επιθυμεί να φέρει στον κόσμο ένα κορίτσι. «Θα προσπαθούσα για το κορίτσι μου, αλλά και αγόρι να έρθει, είναι άλλο ένα αγόρι», σχολίασε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS