CELEBRITIES

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ: Το παιδί τους, Σεραφίνα, επαναπροσδιορίζεται ως «Φιν»


JTeam

10 Απριλίου 2024

Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Γκάρνερ: Το παιδί τους, Σεραφίνα, επαναπροσδιορίζεται ως «Φιν»
Splash News by Ideal Image
«Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ», είπε

To 15χρονο παιδί του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ που ως τώρα γνωρίζαμε ως «Σεραφινα» συστήθηκε ως «Φιν» στην κηδεία του παππού του.

Ξεκινώντας την ομιλία του στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εκκλησία Μεθοδιστών στη Βιρτζίνια, είπε: «Γεια σας, το όνομά μου είναι Φιν Άφλεκ» και συνέχισε με ένα απόσπασμα από την Αγία Γραφή.

«Είναι καλύτερα τα λίγα με ηθική, παρά τα πολλά με αδικία».

Η κηδεία του Ουίλιαμ Τζακ Γκάρνερ μεταδόθηκε live στο Facebook. Μετά τον θάνατό του, η Τζένιφερ Γκάρνερ ανάρτησε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

«Ο μπαμπάς μου πέθανε ήσυχα το απόγευμα του Σαββάτου. Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας Ύμνους όταν μας άφησε (ή τον οδηγήσαμε ή τον τρομάξαμε –καλή ερώτηση). Ενώ δεν υπάρχει κάτι τραγικό στον θάνατο ενός 85χρονου που έζησε μία γεμάτη, όμορφη ζωή, ξέρω ότι το πένθος είναι αναπόφευκτο και περιμένει σε απρόσμενα σημεία», έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.