CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Γκάρνερ θα «παντρευόταν» τον καφέ, εάν μπορούσε. Ταυτίζεσαι;


JTeam

9 Απριλίου 2024

 Η Τζένιφερ Γκάρνερ θα «παντρευόταν» τον καφέ, εάν μπορούσε. Ταυτίζεσαι;
SPLASH via Ideal Image
Η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι ερωτευμένη με τον καφέ, όπως κι εμείς

Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Σε εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς καφέ, ξυπνούν και (κυριολεκτικά) το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι αυτό, και σε εκείνους που οριακά τον «μισούν». Εμείς, ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, όπως και η Τζένιφερ Γκάρνερ, η οποία δήλωσε πως θα «παντρευόταν» τον καφέ, εάν μπορούσε.

Στο πλαίσιο μιας συνεργασίας της και την παρουσίαση της νέας συλλογής εταιρείας με προϊόντα καφέ, η ηθοποιός ανέφερε ότι η σχέση της με το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο, είναι μέχρι σήμερα η παλαιότερη και - προφανώς, η καλύτερη. «Σχεδόν πάντα, πίνω έναν καπουτσίνο με γάλα αμυγδάλου, αλλά μερικές φορές παίρνω flat white και μερικές φορές παίρνω cortado», είπε σύμφωνα με το People, μιλώντας για τον καφέ που καταναλώνει περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια ενός event, η Τζένιφερ Γκάρνερ παραδέχθηκε πως μέσα στην ημέρα απολαμβάνει να πίνει πολλούς καφέδες.«Κάνω πάντα πολύ νωρίς προπόνηση και χρειάζομαι έναν καφέ πριν από αυτό για να ξεκινήσω, αυτός είναι συνήθως ένας Americano. Αφού γυμναστώ, νιώθω ότι αξίζω μια ανταμοιβή, οπότε τότε θα πιω τον καπουτσίνο μου. Και μετά, πιθανόν να έχω έναν ακόμα καφέ μέσα στο πρωί, και μετά τελειώνω για την ημέρα. Αν πιω έναν αργότερα, θα είναι ντεκαφεϊνέ».

Κατά την ομιλία της, η ηθοποιός μοιράστηκε και μια ξεκαρδιστική ιστορία από την πρώτη φορά που ήπιε καφέ, όταν ντράπηκε πολύ να πει ότι το «παράκανε». «Ήμουν μάλλον 23. Ζούσα στη Νέα Υόρκη και δεν είχα πιει ποτέ καφέ», είπε. «Με κάλεσαν ως guest star στο "Law & Order". Μαζευτήκαμε για να συζητήσουμε τους ρόλους μας. Όλοι παρήγγειλαν latte, εγώ δεν είχα πιει ποτέ latte. Ήρθε σε μεγάλη κούπα. Προσέθεσα τόση πολλή ζάχαρη, επειδή ντρεπόμουν να πω ότι "δεν ξέρω να πίνω καφέ". Δεν ήξερα καν αν μου αρέσει», τόνισε.

Προφανώς, όμως, της άρεσε και κατέληξε να πίνει πολύ παραπάνω από ό,τι νόμιζε. «Έπρεπε να ακυρώσω την οντισιόν, επειδή ήπια τόσο πολύ καφέ που αναγκάστηκα να γυρίσω σπίτι για να ξαπλώσω και να συνέλθω. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.