CELEBRITIES

Ο Μάθιου Μακόναχι λέει ότι πρέπει να περάσεις από τελετή μύησης για να σε δεχτούν στο Χόλιγουντ


JTeam

11 Απριλίου 2024

Ο Μάθιου Μακόναχι λέει ότι πρέπει να περάσεις από τελετή μύησης για να σε δεχτούν στο Χόλιγουντ
Splash News by Ideal Image
Είναι αληθινές οι θεωρίες συνωμοσίας;

Ο Μάθιου Μακόναχι ξεκίνησε την καριέρα του στο Χόλιγουντ πριν από 30 χρόνια περίπου και παραδέχεται ότι ο δρόμος του δεν ήταν εύκολος. Μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε στο People, αποκάλυψε ότι υπάρχει «τελετή μύησης» στη βιομηχανία του κινηματογράφου –αν δεν περνούσες, δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρεις.

«Όπως όλοι, έτσι κι εγώ είχα τα σκαμπανεβάσματά μου. Έχω υπάρξει περισσότερο και λιγότερο σταρ. Έχω κερδίσει Oscars. Έχω συλληφθεί παίζοντας γυμνός μπόνγο», είπε.

«Σε γενικές γραμμές, πιστεύω ότι τα πράματα ήταν ευοίωνα για εμένα, αλλά αυτό δεν σήμαινε ότι δεν πέρασα τη δική μου τελετή μύησης στον χώρο».

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι, όταν άρχισε να μπαίνει στο «παιχνίδι» του Χόλιγουντ, αναρωτιόταν γιατί κανείς δεν του έδωσε συμβουλές νωρίτερα.

«Μετά από μία δεκαετία στο Χόλιγουντ γίνονται πράγματα και αναρωτιέσαι “Μα, γιατί δεν μου το είπαν τη δεύτερη χρονιά μου εδώ;”. Επειδή υπάρχει τελετή μύησης. Απλώς υπάρχει. Μπορεί να σου πουν πράγματα, αλλά πρέπει να δεις μόνος σου και να κάνεις το δικό σου ξεκαθάρισμα».

Ρωτήθηκε, αργότερα, αν θα καθοδηγούσε τον νεότερο εαυτό του, γνωρίζοντας αυτά που ξέρει τώρα. «Α, δεν θα του έλεγα τίποτα. Θα τον άφηνα να το βρει μόνος του, ακριβώς όπως έκανα εγώ. Να πέσει. Να μπερδευτεί, να εκνευριστεί, να νιώσει χαμένος και να το ξεπεράσει».


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.