CELEBRITIES

O Woody Harrelson αποκάλυψε νέα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Matthew McConaughey είναι αδερφός του


JTeam

3 Μαΐου 2023

O Woody Harrelson αποκάλυψε νέα στοιχεία που δείχνουν ότι ο Matthew McConaughey είναι αδερφός του
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ένα νέο μυστικό από το παρελθόν που ενισχύει τη θεωρία ότι είναι αδερφός με τον McConaughey

Κι εκεί που νομίζαμε πως η υπόθεση έκλεισε και πως πρόκειται τελικά για λάθος, o Woody Harrelson πριν λίγες ώρες έφερε στο φως κι άλλες αποδείξεις που ενισχύουν τη θεωρία ότι εκείνος και ο Matthew McConaughey είναι αδέρφια.

Σε νέα συνέντευξη με το Esquire, ο Harrelson ισχυρίζεται ότι όταν ο McConaughey γεννήθηκε το 1969, ο μπαμπάς του ηθοποιού είπε στη μητέρα του: «Αυτός δεν είναι ο γιος μου», και αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο μαζί της.

Μαζί με αυτή την αποκάλυψη, ο Harrelson πρόσθεσε μάλιστα πως «ήξερε αυτή τη λεπτομέρεια» χρόνια προτού η Mary Kathleen McCabe υπαινιχθεί ότι είχε σχέση με τον πατέρα του Harrelson.

«Το που ξεκινάω εγώ και πού τελειώνει αυτός ήταν πάντα μία θολή γραμμή. Και κομμάτι του bromance μας. Τα παιδιά μου τον φωνάζουν θείο Woody και τα δικά του λένε θείο Matthew εμένα. Και όταν κοιτάζουμε οικογενειακές φωτογραφίες, μάς μπερδεύουν», είπε τον περασμένο μήνα ο McConaughey στο podcast της Kelly Ripa, Let's Talk Off Camera. Και είχε να πει κι άλλα.

«Ήμασταν στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και καθόμασταν όλοι μαζί συζητώντας για το πόσο κοντά είναι οι οικογένειές μας. Γυρνάει η μαμά μου και λέει «Woody, ήξερα πολύ καλά τον πατέρα σου. Και το ήξερα ήταν βαρύ, με νόημα». Ήταν η στιγμή που ξεκίνησαν να ερευνούν την ιστορία και τι μπορεί να έχει συμβεί. Ο πατέρας του Woody είχε απολυθεί από τη δουλειά του την περίοδο που οι γονείς μου περνούσαν το δεύτερο διαζύγιό τους. Και υπάρχουν αποδείξεις από μέρη στο Τέξας όπου φαίνεται να «ήξεραν» ο ένας τον άλλο».

Όσο για το τεστ DNA, ο McConaughey δηλώνει ανέτοιμος να το κάνει, και αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον λόγο. «Κοιτάξτε, είναι εύκολο για τον Woody γιατί δεν έχει να χάσει κάτι αυτή τη στιγμή. Αλλά εγώ θα πρέπει να δεχτώ ότι ο πατέρας που ήξερα για 53 χρόνια, δεν είναι ο βιολογικός μου πατέρας. Καταλαβαίνετε τη δυσκολία μου».

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, ο πατέρας του Harrelson εργαζόταν ως πληρωμένος δολοφόνος, που καταδικάστηκε για πρώτη φορά το 1960, για ληστεία. Το 1973 εξέτισε ποινή 5 ετών για δολοφονία και βγήκε λόγω καλής διαγωγής. Υποστήριζε ότι σκότωσε τον John F. Kennedy και τελικά πέθανε στη φυλακή το 2007. Ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι τα πήγαιναν καλά, αν και δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά του.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν από δύο αδερφούς και έχουν δουλέψει μαζί στη σειρά "True Detective" και στην ταινία EDtv. Ετοιμάζονται επίσης να παίξουν και στην κωμική σειρά της Apple TV+, "Brother from Another Mother", τίτλο που τον λες και ειρωνικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.