CELEBRITIES

Η Ντρου Μπάριμορ μιλά για τη μάχη της με τις καταχρήσεις: «Ήταν μια βασανιστική πορεία στην κόλαση»


JTeam

17 Απριλίου 2024

Η Ντρου Μπάριμορ μιλά για τη μάχη της με τις καταχρήσεις: «Ήταν μια βασανιστική πορεία στην κόλαση»
Splash by Ideal Image
Η Ντρου Μπάριμορ μιλάει για την γκρίζα περίοδο της ζωής της, όταν ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και έκανε ναρκωτικά

Η Ντρου Μπάριμορ έχει μιλήσει ανοιχτά για τις πιο δύσκολες περιόδους που πέρασε στη ζωή της, όταν το αλκοόλ και οι ουσίες ήταν η μόνη παρηγοριά της. Η 49χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Drew Barrymore Show» παραχώρησε συνέντευξη στο «People» και αναφέρθηκε σε αυτή την πλευρά της ζωής της, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό λόγο που την έκανε να «ξυπνήσει» και την ώθησε να σταματήσει τις καταχρήσεις.

Σε μια ειλικρινή εξομολόγηση, η Ντρου Μπάριμορ υποστήριξε πως η απόφαση να βάλει ένα τέλος σε αυτή την οικογενειακή αλυσίδα με τις καταχρήσεις πάρθηκε λόγω της απέραντης αγάπης που έχει στα παιδιά της. Η ηθοποιός - η οποία σε ηλικία 9 ετών άρχισε να πίνει αλκοόλ - παραδέχτηκε πως τα παιδιά της ήταν η κινητήριος δύναμή της για να αλλάξει συνήθειες.

Jenny.Gr
Drew Barrymore/ Splash News

«Νομίζω ότι, για μένα, το να σταματήσω να πίνω είναι ένα από τα πιο τιμητικά πράγματα που μπορώ να κάνω στο όνομα Μπάριμορ, γιατί όλοι ήμασταν τόσο ηδονιστές», εξήγησε αρχικά η ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Μη με θεωρείτε ως τον πυλώνα της υγείας και της ευεξίας». Να σημειωθεί πως τόσο ο παππούς της όσο ο μπαμπάς και η θεία της ήταν εθισμένοι στις καταχρήσεις.

Η Ντρου Μπάριμορ μπήκε πολύ νωρίς στον κόσμο του αλκοολισμού και των ναρκωτικών, καθώς στα 9 χρόνια της ήπιε για πρώτη φορά αλκοόλ, λίγο αργότερα άρχισε να καπνίζει μαριχουάνα, ενώ στα 12 άρχισε η χρήση ναρκωτικών. Έναν χρόνο αργότερα, η ηθοποιός μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης, όμως δεν κατάφερε να ξεμπερδέψει μια και καλή από τους εθισμούς της.

«Είναι σαν, ξέρετε τι; Αυτό δεν λειτούργησε για την οικογένειά μας και θα το σταματήσω. Θα είμαι αυτή που θα σπάσει τον κρίκο αυτής της αλυσίδας και ίσως τα παιδιά μου και τα παιδιά τους να είσαι καλύτερα γι' αυτό. Πρέπει να πολεμήσουμε τις γενετικές ανοησίες που μας φέρνουν οι οικογένειές μας», δήλωσε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ντρου Μπάριμορ είχε αποκαλύψει πως το 2016, όταν πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, άρχισε να κάνει πίσω βήματα, διότι η στενοχώρια της την οδήγησε ξανά στις καταχρήσεις. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Αφού η ζωή που σχεδίαζα για τα παιδιά μου δεν βγήκε - σχεδόν νομίζω ότι ήταν πιο δύσκολο από τα πράγματα που πέρασα ως παιδί. Ένιωθα μεγαλύτερη ανάγκη να το κάνω, γιατί δεν ήμουν μόνο εγώ. Ήταν για αυτά τα παιδιά μου που νοιαζόμουν τόσο πολύ».

«Τότε μάλλον νοιαζόμουν τόσο πολύ που έδινα μόνο σε αυτούς και δεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Ήταν μια επώδυνη, βασανιστική πορεία μέσα από τη φωτιά μέχρι να επιστρέψω πίσω. Ήταν τα παιδιά μου που με έκαναν να νιώσω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσω», εξομολογήθηκε η Ντρου Μπάριμορ για την απόφασή της να βάλει μια τελεία στο κεφάλαιο των καταχρήσεων στη ζωή της.

Αφού διάβασες για τη Ντρου Μπάριμπορ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.