CELEBRITIES

Ντρου Μπάριμορ: «Το σεξ σε αεροπλάνο είναι τελείως διαφορετικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα»


JTeam

1 Μαρτίου 2024

Ντρου Μπάριμορ: «Το σεξ σε αεροπλάνο είναι τελείως διαφορετικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα»
SPLASH via Ideal Image
«Εάν κάποιος έχει την περιέργεια να μάθει γιατί το κάνουν στο αεροπλάνο, εγώ απαντάω ότι το αισθάνεσαι διαφορετικά σε υψόμετρο» 

Έχει μιλήσει για την εμμηνόπαυση, έχει μιλήσει για τα dating apps, έχει αναφερθεί σε κάθε θέμα που πραγματικά μας απασχολεί, αλλά πολλές φορές δεν το «αγγίζουμε» γιατί θεωρείται ταμπού. Ε τώρα, μίλησε και για το σεξ στο αεροπλάνο.

Η Ντρου Μπάριμορ υποδέχθηκε την Κριστίνα Αγκιλέρα στο «The Drew Barrymore Show», όπου και ρώτησε την τραγουδίστρια εάν είναι μέλος του «mile high club». Αυτή η έκφραση, στην αργκό, χρησιμοποιείται για να αναφερθεί κάποιος στη σεξουαλική επαφή σε ένα αεροπλάνο, κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η Αγκιλέρα, όχι απλώς απάντησε θετικά στην ερώτησή της, αλλά είπε ότι έχει κάνει σεξ σε αεροπλάνο «πολλές φορές», δεδομένου ότι ταξιδεύει πολύ συχνά.

Από την πλευρά της, η Μπάριμορ, συμφώνησε με την Αγκιλέρα, υποστηρίζοντας ότι το σεξ σε ένα αεροπλάνο «δεν είναι το ίδιο», καθώς οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές. «Εάν κάποιος έχει την περιέργεια να μάθει γιατί το κάνουν στο αεροπλάνο, εγώ απαντάω ότι το αισθάνεσαι διαφορετικά σε υψόμετρο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, οι δυο τους μίλησαν και για τα παιδιά τους, καθώς και για τα ερωτήματα ή τις προκλήσεις που δημιουργούνται κατά την προεφηβική και εφηβική ηλικία. Η Μπάριμορ, είπε ότι η κόρη της θέλει να ξεκινήσει να φοράει crop top. «Και όταν της απαντάω "όχι" μου λέει, "εσύ είχες γίνει εξώφυλλο στο Playboy"», συμπλήρωσε.

«Και η δική μου το ίδιο. Κι εγώ είμαι σε φάση, "δεν μπορούμε να κατεβάσουμε λίγο αυτό το μπλουζάκι"; Με φαντάζομαι άνετα να το κάνω», τόνισε η Αγκιλέρα. «Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου και να είσαι αρκετά δυνατός για να κάνεις αληθινές συζητήσεις μαζί τους. Υπάρχει τρόπος να το κάνεις αυτό», συμπλήρωσε η ποπ σταρ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.