CELEBRITIES

Ντρου Μπάριμορ: Oι σεναριογράφοι του Drew Barrymore Show αρνούνται να ξανασυνεργαστούν μαζί της


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

Ντρου Μπάριμορ: Oι σεναριογράφοι του Drew Barrymore Show αρνούνται να ξανασυνεργαστούν μαζί της
Δεν τους άρεσε που η ηθοποιός αποφάσισε να ξαναρχίσει τα γυρίσματα εν μέσω απεργίας, και είχαν το δίκιο τους

Η Ντρου Μπάριμορ ήθελε να γυρίσει επεισόδια της εκπομπής της, The Drew Barrymore Show, την περίοδο που οι σεναριογράφοι απεργούσαν. Κατάλαβε το λάθος; Μάλλον όχι, απλώς ζήτησε συγγνώμη όταν είδε τις αντιδράσεις του κόσμου, κι ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα θα καθυστερούσε μέχρι το τέλος της απεργίας. Τώρα που η απεργία τελείωσε, όμως, οι σεναριογράφοι της εκπομπής, Τσέλσι Γουάιτ, Κριστίνα Κίνον και Λίζ Κόου, αρνούνται να επιστρέψουν.

Οι Γουάιτ, Κίνον και Κόου μίλησαν ανοιχτά πίσω στον Σεπτέμβρη, όταν είχε ανακοινωθεί η αρχική πρεμιέρα της εκπομπής. Οι τρεις γυναίκες, που μοιράζονταν τον τίτλο της συνεπικεφαλής συεναριογράφου, διαδήλωσαν έξω από το στούντιο που γυριζόταν το σόου και κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Τα Νέα της Ντρου: Απεργίες».

Στις 11 Σεπτέμβρη, την πρώτη μέρα επανεκκίνησης της παραγωγής του σόου, δήλωσαν στο The Hollywood Reporter πως δεν έμαθαν ότι η ηθοποιός επέστρεφε από την ίδια, ούτε από τους συνεργάτες τους, αλλά από τα giveaways εισιτηρίων που γίνονταν στα social media. Και μόλις χθες, η Κίνον είπε πως καταλαβαίνει «ότι καθένας κάνει αυτό που αισθάνεται ότι είναι το καλύτερο. Για εμένα και τους σεναριογράφους της ένωσης, είναι σημαντικό να μείνουμε ενωμένοι με το σωματείο. Μας αξίζει ένα δίκαιο συμβόλαιο, γι’ αυτό και απέχουμε σήμερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.