CELEBRITIES

Η Ντρου Μπάριμορ αναβάλλει την πρεμιέρα του σόου της μετά τις αντιδράσεις


JTeam

18 Σεπτεμβρίου 2023

Η Ντρου Μπάριμορ αναβάλλει την πρεμιέρα του σόου της μετά τις αντιδράσεις
Instagram/ thedrewbarrymoreshow
Τι αναφέρει μέσω Instagram

Η πρεμιέρα της εκπομπής της Ντρου Μπάριμορ αναβάλλεται μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφασή της να ξεκινήσει παρά την απεργία των ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.

Η σταρ ανακοίνωσε μέσω Instagram πως το The Drew Barrymore Show δεν θα κάνει πρεμιέρα μέχρι να τελειώσει η απεργία στο Χόλιγουντ. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο, που πλέον έχει διαγραφεί, στο οποίο επαναλάμβανε την αρχική της απόφαση να συνεχίσει η παραγωγή.

«Έχω ακούσει τους πάντες και παίρνω την απόφαση να σταματήσω την πρεμιέρα της εκπομπής μέχρι να τελειώσει η απεργία», έγραψε μεταξύ άλλων ενώ μετά ζήτησε συγγνώμη για όποιον έχει πληγώσει και, φυσικά, «από την απίστευτη ομάδα μου που εργάζεται στην εκπομπή και την έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα. Πραγματικά, προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να προχωρήσουμε. Και πραγματικά ελπίζω σε μια λύση για ολόκληρη τη βιομηχανία του κινηματογράφου πολύ σύντομα».


Να σημειωθεί πως η Ντρου Μπάριμορ, η οποία παρουσιάζει το συγκεκριμένο τοκ σόου από το 2020, έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια επειδή θέλησε να επαναφέρει κανονικά το πρόγραμμά της, ενώ είναι σε εξέλιξη η απεργία στο Χόλιγουντ. Η ηθοποιός αρχικά υπερασπίστηκε την απόφασή της σε μια δήλωση που είχε αναρτήσει στο Instagram στις 10 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, σημείωσε πως επέλεξε να αποχωρήσει από την παρουσίαση των βραβείων MTV καθώς κάτι τέτοιο θα «έσπαγε» την απεργία.

Επισημαίνοντας ότι η παραγωγή της τρίτης σεζόν της σειράς ολοκληρώθηκε στις 20 Απριλίου, πριν ξεκινήσει η απεργία της WGA τον Μάιο, η Ντρου Μπάριμορ πρόσθεσε πως «Έχω αυτή την επιλογή. Συμμορφωνόμαστε με το να μην προωθούμε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές οποιουδήποτε είδους».

Η ηθοποιός είπε ότι θέλει «να είναι εκεί για να προσφέρει αυτό που κάνουν τόσο καλά οι σεναριογράφοι, δηλαδή να μας φέρνουν κοντά ή να μας βοηθούν να κατανοήσουμε την ανθρώπινη εμπειρία».

Να σημειωθεί ότι την περασμένη Παρασκευή η Μπάριμορ είχε ανεβάσει ένα βίντεο, το οποίο πλέον έχει διαγραφεί από το Instagram. Στο βίντεο ζητούσε συγγνώμη και υπερασπιζόταν την απόφασή της να συνεχίσει την εκπομπή. Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση κατέβηκε από τον λογαριασμό της, μαζί με την αρχική ανακοίνωση.

Η ηθοποιός αναφερόταν δακρυσμένη στις αντιδράσεις που αντιμετώπισε για την αρχική της απόφαση και είπε ότι η κατάσταση ήταν «τόσο περίπλοκη», αλλά «δεν ήταν στις προθέσεις της να στενοχωρήσει ή να πληγώσει κανέναν».

Σημειώνεται πως το σωματείο των σεναριογράφων βρίσκεται σε απεργία από τις 2 Μαΐου, καθώς δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν με τα στούντιο σχετικά με τη νέα σύμβαση που θα έκαναν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.