WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 4 στάσεις που θα ανανεώσουν το sex-drive και την ερωτική σου ζωή


JTeam

21 Φεβρουαρίου 2024

Οι 4 στάσεις που θα ανανεώσουν το sex-drive και την ερωτική σου ζωή
Unsplash/Toa Heftiba
Οι στάσεις που χρειάζεσαι και δεν το ξέρεις

Αν έχεις υψηλό sex-drive, έχεις και συχνά όρεξη για σεξ. Αν έχεις και παρτενέρ που διατίθεται να σε ικανοποιεί και θέλει σεξ με την ίδια συχνότητα, τα έχεις όλα.

Παρακάτω, θα δούμε 4 στάσεις που λειτουργούν χωρίς να σας κουράζουν, σας βοηθούν να έρθετε σε οργασμό γρήγορα και έντονα, ενώ και οι δύο θα αισθάνεστε σέξι.

  • Cowgirl

Όταν είσαι από πάνω, έχεις κυριολεκτικά το πάνω χέρι. Ελέγχεις εσύ τον ρυθμό και τη διείσδυση, αλλά και το πώς θα έρθεις σε οργασμό.

  • Doggy

Το καλύτερο πράγμα με το doggy, είναι ότι το σεξ μπορεί να γίνει πιο άγριο χωρίς κόπο, αρκεί να το θέλετε κι οι δύο. Η ταχύτητα μπορεί να είναι μεγάλη, μπορεί να υπάρξει ένταση και, αν έχετε υψηλό sex-drive και θέλετε έντονους οργασμούς, το πετυχαίνετε και οι δύο, πανεύκολα.

  • Yab-Yum

Εδώ έχουμε μία εξαιρετικά δημοφιλή στάση ταντρικού σεξ, την οποία αξίζει να δοκιμάσετε αν θέλετε να έρθετε πιο κοντά ή αν δεν είσαι εσύ το άτομο με την υψηλότερη λίμπιντο. Κάθεστε ο ένας στους μηρούς του άλλου και κοιτάζεστε, επικεντρώνεστε σ’ αυτό που βλέπετε και στην ενέργειά σας –και όλα γίνονται πιο σέξι.

  • Ιεραποστολικό με ένα twist
    Το ιεραποστολικό είναι μία στάση υποτιμημένη. Εμείς θα προτείνουμε σ’ αυτόν που είναι από πάνω να διεισδύει ενώ είστε σχεδόν κολλημένοι, ώστε να διεγείρεται και η κλειτορίδα κάθε φορά που τα σώματά σας ενώνονται. Θα έρθετε πιο γρήγορα σε οργασμό και οι δύο –γρηγορότερα από το απλό ιεραποστολικό, τουλάχιστον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.