CELEBRITIES

Η Σαρλίζ Θερόν πήγε την 7χρονη κόρη της σε fashion show, όπως αξίζει σε κάθε iconic παιδί Β' Δημοτικού


JTeam

17 Απριλίου 2024

Η Σαρλίζ Θερόν πήγε την 7χρονη κόρη της σε fashion show, όπως αξίζει σε κάθε iconic παιδί Β' Δημοτικού
Getty Images/Robert Smith
Η Σαρλίζ Θερόν και η μικρή Όγκαστ μαγνήτισαν τα βλέμματα

Η Σαρλίζ Θερόν μπορεί τις τελευταίες δεκαετίες να βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω της επιτυχημένης καριέρας της στην υποκριτική και να αποτελεί μία από τις διασημότερες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, όμως στην προσωπική ζωή της τα πράγματα αλλάζουν. Η ηθοποιός έχει προσπαθήσει να θέσει ξεκάθαρα όρια μεταξύ του επαγγελματικού και του προσωπικού κομματιού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να προστατέψει τις κόρες της.

Όσους ρόλους κι αν έχει αναλάβει μέχρι τώρα στην καριέρα της, πάντοτε αυτός που θα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της και θα αποτελεί τον αγαπημένο της, είναι αυτός της μητέρας. Η Σαρλίζ Θερόν είναι μαμά δύο κοριτσιών, της 11χρονης Τζάκσον και της 7χρονης Όγκαστ, με τις οποίες πρόσφατα έκανε ένα spring break στη Φλόριντα.

Το βράδυ της Δευτέρας 15 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το Dior Pre-Fall 2024 Show στη Νέα Υόρκη και η Σαρλίζ Θερόν έδωσε το «παρών». Η διάσημη ηθοποιός δεν ήταν μόνη, αλλά συνοδευόταν από τη μικρότερη κόρη της, την Όγκαστ. Μαμά και κόρη συγκέντρωσαν επάνω τους τα φωτογραφικά φλας κι όχι άδικα, αφού αυτή είναι μία από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους.

Να θυμίσουμε πως η Σαρλίζ Θερόν έγινε μητέρα μέσω της διαδικασία της υιοθεσίας και έκτοτε έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της, που είναι η προτεραιότητά της. Πριν από μερικούς μήνες, η διάσημη ηθοποιός είχε μιλήσει για τη μητρότητα, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα συνεχές ταξίδι μάθησης.

«Εκείνη τη στιγμή, λες: Ω, αυτό είναι αστείο. Αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει μια πραγματική δύναμη στην αθωότητα του τι είναι αυτό γι’ αυτά. Κάτι που το χάνουμε όσο μεγαλώνουμε. Πάντα ήθελα να έχω μια ανοιχτή συζήτηση με τα παιδιά μου και θέλω να νιώθουν ότι μπορούν να έρθουν και να μου μιλήσουν για οτιδήποτε», είχε δηλώσει στο «People» η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο ανανεωμένος μαγικός κόσμος των ζωδίων σε περιμένει στο JennyGr. Διάβασε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια για να μάθεις πώς θα κυλήσει η μέρα σου στα αισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Οι προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα αλλά και για τα ζώδια εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να προλάβεις αλλά και να εκμεταλλευτείς καταστάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.