ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Σαρλίζ Θερόν μόλις έκανε το απόλυτο nude μακιγιάζ, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2023

Η Σαρλίζ Θερόν μόλις έκανε το απόλυτο nude μακιγιάζ, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις
Το φυσικό μακιγιάζ συνεχίζει να ξεχωρίζει και τη νέα σεζόν και η Σαρλίζ Θερόν είναι η απόδειξη

Η Σαρλίζ Θερόν είναι λάτρης του μινιμαλισμού και της κομψότητας. Από τα chic outfits που επιλέγει τόσο σε καθημερινές όσο και σε επίσημες τελετές, αλλά και από τα hair looks και το μακιγιάζ της. Όλα έχουν κοινό παρονομαστή την απλότητα. Πρόσφατα, ήταν καλεσμένη στα εγκαίνια ενός brand ρολογιών και εκτός από το συγκλονιστικό σύνολο που φόρεσε, εμείς εστιάσαμε στο υπέροχο μακιγιάζ της.

Πόζαρε στο φακό με το απόλυτο nude μακιγιάζ, ιδανικό για κάθε περίσταση και για όλες τις ώρες της ημέρας. Διακριτικό, φυσικό με λάμψεις στα σωστά σημεία αναδείκνυαν τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Η makeup artist της, δημιούργησε ένα minimal look τονίζοντας απαλά το βλέμμα της με μια σκιά σε απόχρωση σάπιου μήλου που συνδύασε με ένα nude lip gloss στα χείλη. Φυσικά, τα ζυγωματικά είχαν την απαραίτητη ζεστασιά του bronzer.

Τόσο απλά και εύκολα!

Βρες στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα nude κραγιόν για να δημιουργήσεις ένα nude μακιγιάζ, εμπνευσμένο από την Σαρλίζ Θερόν:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.