ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα ελαφριά foundations που δείχνουν σαν «δεύτερο δέρμα» στο πρόσωπο


Ελένη Τσούτση

7 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ελαφριά foundations που δείχνουν σαν «δεύτερο δέρμα» στο πρόσωπο
Instagram/@tanyasv_
Τα ελαφριά foundations που δείχνουν σαν δεύτερο δέρμα στο πρόσωπο

To ελαφρύ μακιγιάζ παραμένει η αγαπημένη μας επιλογή και το φθινόπωρο. Η βάση για ένα όμορφο μακιγιάζ είναι το foundation και οι makeup experts τονίζουν πόσο σημαντικό είναι κάθε εποχή να το ανανεώνουμε ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή. Χρειαζόμαστε λοιπόν μία λίστα με τα πιο ελαφριά και λεπτόρρευστα foundations της αγοράς που θα σε καθοδηγήσουν σωστά για την επόμενη αγορά σου!

Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες θα ξοδεύεουν πολλές ώρες σε καταστήματα καλλυντικών για να βρουν το σωστό foundation για την επιδερμίδα τους που καλύπτει όλες τις ανάγκες τους, αλλά και τον κατάλληλο τόνο. Όταν επιλέγεις makeup, δώσε σημασία στην υφή και την αίσθηση που σας αφήνει, πόσο γρήγορα και καλά απορροφάται από την επιδερμίδα.

Δες παρακάτω τα foundations που θα λύσουν τα χέρια σου στα καθημερινά σου fall makeup looks:

1. ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Από το 2000 που λανσαρίστηκε, αυτό το υγρό makeup είναι ανάμεσα στα best sellers του μακιγιάζ Armani- και όχι τυχαία. Έχει ελαφριά υφή που γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα και την αγκαλιάζει σαν το πιο φίνο μετάξι, διορθώνοντας τις ατέλειες, δίνοντας φυσικό, ομοιόμορφο τόνο και αποκαλύπτοντας τη φυσική λάμψη του προσώπου.

2. LAURA MERCIER FLAWLESS FUSION ULTRA LONGWEAR FOUNDATION - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αποκτήστε απόλυτη κάλυψη με άψογη εφαρμογή και εκπληκτικά ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα με το νέο Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation στην απόχρωση 1C1 Shell (για πολύ ανοιχτές επιδερμίδες με ψυχρούς υποτόνους). Υγρό foundation με 15 ώρες διάρκεια, μη λιπαρή, ελαφριά σύνθεση με αντοχή στον ιδρώτα, την υγρασία και το νερό.

3. DIOR FOREVER NATURAL NUDE - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το make up Dior Forever ανανεώνει την έννοια της φυσικής επιδερμίδας με το Natural Nude: 24 ώρες τελειότητας με αίσθηση γυμνού δέρματος χάρη στη σύνθεση, εμπλουτισμένη με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης και περιποίηση δέρματος με εκχυλίσματα λουλουδιών. Φρέσκια και ανάλαφρη, η υφή του make up Dior Forever Natural Nude επιτυγχάνει ένα φυσικό και φωτεινό αποτέλεσμα που δεν «κοκαλώνει», επιτρέποντας στο δέρμα να αναπνέει από το πρωί έως το βράδυ.

4. CLINIQUE EVEN BETTER CLINICAL SERUM FOUNDATION - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το ελαφρύ, μεσαίου έως πλήρους κάλυψης, υγρό foundation με 24 ώρες διάρκεια, βοηθά ορατά στη βελτίωση της επιδερμίδας, άμεσα και με την πάροδο του χρόνου. Η σύστασή του περιέχει συστατικά κατάλληλα για τη βελτίωση της επιδερμίδας, όπως Υαλουρονικό Οξύ, Σαλικυλικό Οξύ, Βιταμίνη C και το αποκλειστικό μόριο UP302 της Clinique που καταπολεμά τις σκούρες κηλίδες.

5. L’ORÉAL PARIS INFALLIBLE 24H FRESHWEAR FOUNDATION - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η πρωτοποριακή τεχνολογία δίνει μια ελαφριά αίσθηση ενώ η εξαιρετικά λεπτή του σύνθεση, εξασφαλίζει ανάλαφρη αίσθηση και κάλυψη με διάρκεια. Έτσι μπορείτε να είστε πραγματικά ασταμάτητες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.