CELEBRITIES

Η Κόρτνεϊ Λαβ έπαθε JLo: Θεωρεί «ασήμαντη» την Τέιλορ Σουίφτ, δεν είναι φαν της Μαντόνα και δεν της αρέσει η Μπιγιόνσε


JTeam

17 Απριλίου 2024

 Η Κόρτνεϊ Λαβ έπαθε JLo: Θεωρεί «ασήμαντη» την Τέιλορ Σουίφτ, δεν είναι φαν της Μαντόνα και δεν της αρέσει η Μπιγιόνσε
SPLASH via Ideal Image
Τελικά, υπάρχει κάποια γυναίκα από τον χώρο της μουσικής που να θαυμάζει η Κόρτνεϊ Λαβ;

Τι κι αν το περιοδικό TIME την ανακήρυξε ως το «πρόσωπο της χρονιάς» για το 2023, τι κι αν το Forbes την τοποθέτησε στο Νο1 της λίστας με τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου στα media, τι κι αν βρίσκεται στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους στον πλανήτη (μόλις στα 34 της έτη), τι κι αν «σπάει» κάθε ρεκόρ στη βιομηχανία της μουσικής, η Τέιλορ Σουίφτ, για την Κόρτνεϊ Λαβ, είναι ασήμαντη. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Standard».

Η 59χρονη τραγουδίστρια, προχώρησε στη σχετική συνέντευξη με αφορμή τη νέα της ραδιοφωνική εκπομπή «Courtney Love’s Women», η οποία καταπιάνεται με τις γυναίκες στoν χώρο της μουσικής που επηρέασαν με διαφορετικούς τρόπους τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και την ίδια. Κατά τις δηλώσεις της, η Κόρτνεϊ Λαβ, μίλησε για τις σύγχρονες σταρς που δεν της κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και τη λίστα «άνοιξε» η Τέιλορ Σουίφτ. «Η Τέιλορ δεν είναι σημαντική. Μπορεί να είναι ένα "ασφαλές μέρος" για τα κορίτσια, και μάλλον είναι η Μαντόνα της σημερινής εποχής, αλλά δεν είναι ενδιαφέρουσα καλλιτεχνικά», είπε η Λαβ, και ήταν να μην πάρει φόρα.

Στη συνέχεια, σχολίασε και την αγαπημένη Λάνα Ντελ Ρέι, και headliner του φετινού φεστιβάλ Coachella. H Λαβ δήλωσε πως κάποτε θαύμαζε τη μουσική της Λάνα, αλλά αυτό, πλέον, έχει αλλάξει. «Δεν μου αρέσει από τότε που διασκέυασε ένα τραγούδι του Τζον Ντένβερ, και νομίζω ότι πρέπει να κάνει ένα επταετές διάλειμμα. Μέχρι το "Take Me Home Country Roads" θεωρούσα ότι ήταν πολύ καλή. Όταν ηχογραφούσα το νέο μου άλμπουμ έπρεπε να σταματήσω να την ακούω, γιατί με επηρέαζε πολύ».

Η Κόρτνεϊ Λαβ, όμως, δεν είναι θαυμάστρια ούτε της Μαντόνα. «Δεν μου αρέσει και δεν της αρέσω», διευκρίνισε, αν και είπε πως είχε αγαπήσει την ταινία «Desperately Seeking Susan», που είχε κυκλοφορήσει το 1985 με πρωταγωνίστρια εκείνη. Όσο για τη μουσική της Μπιγιόνσε; Ούτε αυτή της αρέσει. «Μου αρέσει η ιδέα ενός country δίσκου γιατί μιλά για τις μαύρες γυναίκες που πηγαίνουν σε μέρη που μέχρι πρότινος ήταν προσβάσιμα μόνο σε λευκές, αλλά δεν μου αρέσει και πολύ το άλμπουμ. Ως ιδέα, τη λατρεύω. Απλά δεν μου αρέσει η μουσική της».

Και παρά το γεγονός πως η Κόρτνεϊ Λαβ σημείωσε ότι «είναι υπέροχο που υπάρχουν τόσες πολλές επιτυχημένες γυναίκες στη μουσική βιομηχανία», για την ίδια, «πολλές από αυτές γίνονται κλισέ». «Είναι όλες ίδιες», είπε και τόνισε ότι «εάν βάλεις κάτι στο Spotify, βομβαρδίζεσαι με πολλά πράγματα που είναι ακριβώς τα ίδια».

Τελικά, υπάρχει κάποια γυναίκα από τον χώρο της μουσικής που να της κεντρίζει το ενδιαφέρον; Από ό,τι φαίνεται, ναι. Στη συνέντευξή της, η Λαβ εξέφρασε τον θαυμασμό της για γυναίκες μουσικούς, όπως η Πάτι Σμιθ, η Νίνα Σιμόν και η Ντέμπι Χάρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.