CELEBRITIES

Τέιλορ Σουίφτ: Πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό TIME


Ερασμία Αρβανιτά

6 Δεκεμβρίου 2023

Τέιλορ Σουίφτ: Πρόσωπο της χρονιάς για το περιοδικό TIME
Inez & Vinoodh/ TIME
Κανένα άλλο άτομο φέτος δεν απασχόλησε την κοινή γνώμη στον βαθμό που το έκανε η Τέιλοφ Σουίφτ

Η επιρροή της Τέιλορ Σουίφτ ήταν τόσο μεγάλη, που το περιοδικό TIME την ανακήρυξε ως το «πρόσωπο της χρονιάς» για το 2023. H αγαπημένη σταρ, κέρδισε παρόμοιες διακρίσεις και από το περιοδικό People, που την ονόμασε το πιο «ενδιαφέρον πρόσωπο της χρονιάς 2023», ενώ στο Forbes βρέθηκε στο Νο1 της λίστας με τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου στα ΜΜΕ.

Στα 33 της, η Τέιλορ Σουίφτ μετράει 12 Grammy, φέτος έγινε η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streaming στο Spotify παγκοσμίως και αδιαμφισβήτητα βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της. Το Billboard έχει υπολογίσει ότι η σταρ αποκομίζει μόνο από το Spotify κέρδη που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια, στην πρώτη της συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια, δήλωσε στο περιοδικό TIME ότι «αυτή είναι η πιο περήφανη και ευτυχισμένη στιγμή που έχω νιώσει ποτέ, και είμαι η πιο δημιουργικά γεμάτη και ελεύθερη που έχω υπάρξει ποτέ».

H σταρ βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής και μετά την περιοδεία Eras Tour, η οποία έσπασε κάθε ρεκόρ και πραγματοποιήθηκε σε 24 πόλεις.«Ήξερα ότι αυτή η περιοδεία ήταν πιο δύσκολη από οτιδήποτε άλλο είχα κάνει ποτέ πριν», αποκάλυψε η Τέιλορ στη συνέντευξή της. Μετά από μια σειρά συναυλιών, η Τέιλορ παίρνει μια μέρα για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει. «Δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου παρά μόνο για να πάρω φαγητό, να το πάω πίσω στο κρεβάτι μου και να το φάω εκεί», δήλωσε.

Το Eras Tour προβλέπεται να κάνει την Τέιλορ Σουίφτ κατά 4,1 δισεκατ. δολάρια πλουσιότερη, ενώ η ταινία της «Eras Tour» έχει ήδη κάνει τεράστια επιτυχία με εισπράξεις άνω των 130 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Μετά από 17 χρόνια καριέρας στη βιομηχανία της μουσικής, μπήκε και στο «κλαμπ» των δισεκατομμυριούχων.

«Μεγάλο μέρος αυτού που κατάφερε η Σουίφτ το 2023 είναι απροσμέτρητο. Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες», δήλωσε ο διευθυντής του TIME, Σαμ Τζέικομπς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.