CELEBRITIES

H Courtney Love κατά του Brad Pitt – Αυτός φταίει που δεν έπαιξα στην ταινία «Fight Club»


JTeam

31 Δεκεμβρίου 2022

H Courtney Love κατά του Brad Pitt – Αυτός φταίει που δεν έπαιξα στην ταινία «Fight Club»
Η Love έστειλε ένα όχι και τόσο ευχάριστο μήνυμα στον Brad Pitt

Η Courtney Love τα έχει βάλει με τον Brad Pitt, αφού ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από το «Fight Club» επειδή αρνήθηκε να αφήσει τον ηθοποιό να γυρίσει μια ταινία για τον εκλιπόντα σύζυγό της, Kurt Cobain .

Όπως είπε η ίδια στο podcast του Marc Maron "WTF", εκείνη ήταν να υποδυθεί τη Singer στην ταινία του David Fincher το 1999, κάτι που δεν συνέβη, αφού ο Pitt έπεισε τον σκηνοθέτη να την απολύσει.

«Δεν θα άφηνα τον Brad να παίξει τον Kurt», υποστήριξε. «Αν δεν με καταλαβαίνεις, δεν καταλαβαίνεις και τον Κερτ και δεν αισθάνομαι ότι τον καταλαβαίνεις, Brad».

Όλα άρχισαν λοιπόν όταν ο Pitt ήθελε επίμονα να υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή και frontman των Nirvana. Σύμφωνα με την Love, η ίδια δεν ήθελε να δώσει τα δικαιώματα στον ίδιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη δουλειά της.

Τέλος, η ίδια πρόσθεσε: «Δεν θέλω ο Brad να είναι θυμωμένος μαζί μου. Θέλω να κάνει κάτι καλύτερο. Δεν μου αρέσει η επίθεση. Έλα, αδερφέ Pitt. Σου εύχομαι να είσαι καλά, πραγματικά. Αν πάλι είναι θυμωμένος μαζί μου, αυτό είναι δικό του πρόβλημα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.