CELEBRITIES

Ολίβια Μαν: Οι θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού την οδήγησαν σε πρόωρη εμμηνόπαυση


JTeam

18 Απριλίου 2024

Ολίβια Μαν: Οι θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού την οδήγησαν σε πρόωρη εμμηνόπαυση
Splash by Ideal Image
Οι γιατροί της Ολίβια Μαν έκριναν απαραίτητο αυτό το βήμα για να μειώσουν την ταχύτητα του καρκίνου

Η Ολίβια Μαν διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό στις αρχές του 2023 και αποφάσισε να το μοιραστεί μόνο με το στενό οικογενειακό περιβάλλον της, θέλοντας έτσι να αφοσιωθεί στη θεραπεία της και να είναι ήρεμη. Περίπου έναν χρόνο μετά από την ημέρα της διάγνωσης, η ηθοποιός δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας της, μιλώντας για τη μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει μέχρι σήμερα.

Η Ολίβια Μαν υποβλήθηκε σε τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις μέσα σε διάστημα δέκα μηνών, συμπεριλαμβανομένης μιας διπλής μαστεκτομής. Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «People» και μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει τον τελευταίο χρόνο, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως στο πλαίσιο της θεραπείας για τον καρκίνο, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να την οδηγήσουν σε πρόωρη εμμηνόπαυση, έτσι ώστε να μειωθεί η ταχύτητα που αναπτύσσεται ο καρκίνος.

«Σκέφτομαι συνεχώς ότι κάνει ζέστη, τα μαλλιά μου αραιώνουν και είμαι πολύ κουρασμένη. Δεν ήμουν από εκείνους που είχαν εμμονή με τον θάνατο ή τον φοβόταν με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά το να έχω ένα μωρό στο σπίτι έκανε τα πάντα πολύ πιο τρομακτικά», εξομολογήθηκε η Ολίβια Μαν.

Και συμπλήρωσε αναφερόμενη στον γιο της: «Όταν είμαι μαζί του, είναι η μόνη φορά που ο εγκέφαλός μου δεν σκέφτεται ότι είμαι άρρωστη. Είμαι πολύ χαρούμενη μαζί του και δίνει σε πολλά πράγματα άλλη αξία. Γιατί αν αλλάξει το σώμα μου, είμαι ακόμα η μαμά του. Αν έχω εξάψεις, είμαι ακόμα η μαμά του. Αν χάσω τα μαλλιά μου, είμαι ακόμα η μαμά του. Αυτό είναι πραγματικά το πιο σημαντικό για μένα. Πρέπει να είμαι εδώ για αυτόν».

Να θυμίσουμε πως η Ολίβια Μαν έχει διαγνωστεί με μια ταχέως κινούμενη, επιθετική μορφή καρκίνου, γνωστή ως αυλός Β και στους δύο μαστούς. Αν και αρχικά ήταν αρνητική στο γονίδιο που προκαλεί τον καρκίνο, μετά από επαναληπτικές εξετάσεις αυτός εντοπίστηκε στον οργανισμό της.

Ακόμα, η ηθοποιός εξήγησε πώς ένιωσε, όταν της ανακοινώθηκε ότι έχει καρκίνο: «Συνειδητοποιείς ότι ο καρκίνος δεν ενδιαφέρεται για το ποιος είσαι. Δεν τον νοιάζει αν έχεις μωρό ή αν δεν έχεις χρόνο. Έρχεται σε σένα και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να το αντιμετωπίσεις κατάματα. Πραγματικά προσπάθησα να είμαι προετοιμασμένη, αλλά η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν μπορούσε να με προετοιμάσει για το πώς θα ένιωθα, πώς θα έμοιαζε και πώς θα το χειριζόμουν συναισθηματικά. Ήταν πολύ πιο σκληρό από όσο περίμενα».

Η Ολίβιαν Μαν μοιράστηκε ακόμα πως μετά τη διπλή μαστεκτομή, ακολούθησε η επέμβαση αποκατάστασης, κατά την οποία ζήτησε από τον γιατρό της να έχει μικρότερο στήθος. Όσον αφορά στον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, η ηθοποιός μίλησε με τρυφερά λόγια, δηλώνοντας πως ήταν το στήριγμά της. «Θα ένιωθα σαν να σκαρφαλώνω σε ένα παγόβουνο χωρίς αυτόν», δήλωσε.

Αφού διάβασες αυτό το άρθρο, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.