CELEBRITIES

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει ποια ρούχα «κλέβει» η κόρη της από την ντουλάπα της


JTeam

18 Απριλίου 2024

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει ποια ρούχα «κλέβει» η κόρη της από την ντουλάπα της
Splash by Ideal Image
Η Απλ πετάγεται στη ντουλάπα της μητέρας της για να ανανεώσει το στιλ της

Η Γκουίνεθ Πάλτροου αποτελεί μία από τις διασημότερες προσωπικότητες του πλανήτη, με την καριέρα της να μετράει δεκαετίες. Όλα αυτά τα χρόνια, η ηθοποιός έχει φορέσει εντυπωσιακές δημιουργίες, φορέματα υψηλής ραπτικής και κομμάτια που φέρουν την υπογραφή μεγάλων σχεδιαστών μόδας, συνεπώς η συλλογή ρούχων της είναι σπάνια και τεράστια.

Στο σπίτι της, λοιπόν, υπάρχει ένας επίγειος παράδεισος - η ντουλάπα της - που όλες θα θέλαμε να έχουμε πρόσβαση. Σε αυτή την πλεονεκτική θέση βρίσκεται η κόρη της, Απλ, η οποία όλο και πιο συχνά καταφεύγει στη ντουλάπα της μητέρας της για να δοκιμάσει ρούχα από τα 90’s, τα οποία έχουν γράψει τη δική τους ιστορία, καθώς τα έχουμε δει φορεμένα από τη Γκουίνεθ Πάλτροου σε επίσημες εμφανίσεις της.

Η Απλ απολαμβάνει να δοκιμάζει ρούχα και αξεσουάρ που κάποτε φορούσε η μητέρα της, δίνοντας μια νέα πνοή στο στιλ της, η οποία, ωστόσο, προέρχεται από το παρελθόν. Η Γκουίνεθ Πάλτροου από τη μεριά της την καμαρώνει και χαίρεται να τη βλέπει μέσα στα ρούχα που η ίδια φορούσε.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο «Today with Hoda and Jenna» και αποκάλυψε πως οι επιδρομές της έφηβης κόρης της στη ντουλάπας της είναι πλέον συχνό φαινόμενο. «Της αρέσει πολύ να μπαίνει στη ντουλάπα μου και να δοκιμάζει ρούχα μου από το παρελθόν, έχει πολλή πλάκα». Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέφερε πως στο σπίτι τους υπάρχει ειδική ντουλάπα, όπου φυλάσσονται τα παλιά, αλλά πολύ καλά ρούχα της, χωριστά από τα υπόλοιπα.

«Πολλές φορές έφυγε από το σπίτι φορώντας μπλούζες Calvin Klein, στενές φούστες και slip dresses, ρούχα που φοράνε όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία», δήλωσε η ηθοποιός. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, η Απλ είχε δημοσιεύσει στα social media μια φωτογραφία με μια τουαλέτα του Alexander McQueen, που είχε βάλει η μητέρα της στα Όσκαρ του 2002, γεγονός που σχολιάστηκε από τα ξένα Μέσα.

Αφού διάβασες για τη Γκουίνεθ Πάλτροου, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.