CELEBRITIES

H Ζεντάγια περιέγραψε πώς κατάφεραν με τον Τομ Χόλαντ να μην πάρουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα


JTeam

21 Απριλίου 2024

H Ζεντάγια περιέγραψε πώς κατάφεραν με τον Τομ Χόλαντ να μην πάρουν κλήση για υπερβολική ταχύτητα
Instagram
Δείτε όλα όσα είπε σε ένα βίντεο

Η Ζεντάγια, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον αγαπημένο της, επίσης ηθοποιό, Τομ Χόλαντ, αποκαλύπτοντας κάτι που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Jimmy Kimmel Live!» την Πέμπτη 18 Απριλίου με απώτερο στόχο και σκοπό να προωθήσει την καινούργια ταινία της με τίτλο, «Challengers».

Ανάμεσα στα άλλα, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή, Τζίμι Κίμελ αν έχει λάβει ποτέ κλήση για υπερβολική ταχύτητα ή παράβαση του ΚΟΚ.

Τότε η ίδια με μεγάλη ειλικρίνεια ομολόγησε ότι δεν είχε λάβει ποτέ κλήση, αλλά έχει φτάσει μια φορά αρκετά κοντά.

Δες το βίντεο με όλα όσα είπε:

«Ο Τομ και εγώ βιαζόμασταν να πάμε σε ένα μάθημα spinning... με τη μητέρα μου. Δεν θα έκανα εγώ το μάθημα. Εκείνος θα έκανε το μάθημα spinning, γιατί εγώ δεν το κάνω αυτό. Αλλά πηγαίναμε λίγο γρήγορα γιατί είχαμε αργήσει», είπε η σταρ του Χόλιγουντ.

Τελικά τους σταμάτησαν για υπερβολική ταχύτητα, όμως κατάφεραν να γλυτώσουν την κλήση. «Αναγνώρισαν ότι ήταν ο Spiderman και ήμασταν εντάξει», είπε γελώντας.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Πήραμε μια προειδοποίηση και όλα ήταν εντάξει».

Τρία χρόνια σχεδόν μαζί

Κάπου εδώ να σε ενημερώσω πως οι δυο τους είναι μαζί από τον Ιούλιο του 2021, όταν οι παπαράτσι τους έβγαλαν φωτογραφίες να φιλιούνται σε ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες.

Δύο μήνες αργότερα, ο Τομ Χόλαντ επισημοποίησε τη σχέση τους στο Instagram, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία για να γράψει στη λεζάντα της τις ευχές του για τα γενέθλια της Ζεντάγια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS