CELEBRITIES

Πάρις Χίλτον: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το όνομα και την ημερομηνία γέννησης της κόρης της


JTeam

23 Απριλίου 2024

Πάρις Χίλτον: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το όνομα και την ημερομηνία γέννησης της κόρης της
Splash by Ideal Image
Πριν από πέντε μήνες, η Πάρις Χίλτον υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της

Η Πάρις Χίλτον και ο σύζυγό της, Κάρτερ Ριμ, τον περασμένο Νοέμβριο καλωσόρισαν στη ζωή το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, το οποίο γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας. Κι ενώ η επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει πως το όνομά της θα είναι Λόντον, δεν είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες της.

Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, η Πάρις Χίλτον μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες φωτογραφίες με την πέντε μηνών κόρης της, γράφοντας: «Παρουσιάζουμε τη Λόντον Μέριλυν Χίλτον-Ριμ. Ονειρευόμουν να έχω μια κόρη με το όνομα Λόντον από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου, η Πάρις Χίλτον μίλησε στο «iHeartRadio podcast» για την απόφαση που έλαβε μαζί με τον Κάρτερ Ριμ να δώσουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κόρης τους. «Γεια σε όλους! Μετά από μήνες, εγώ και ο σύζυγός μου, αποφασίσαμε να σας συστήσουμε την κόρη μας. Η Λόντον γεννήθηκε στις 11/11/23 και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις ξεχωριστές στιγμές που περάσαμε μαζί ως τετραμελής οικογένεια», ανέφερε αρχικά η Πάρις Χίλτον.

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε τη σημασία του ονόματος της κόρης της

Εξηγώντας την απόφαση να δώσουν αυτό το διπλό όνομα στην κόρη τους, η ίδια είπε: «Διάλεξα το Λόντον, επειδή είναι μία από τις πιο αγαπημένες μου πόλεις στον κόσμο. Απ’ όταν ήμουν μικρή, ονειρευόμουν να έχω μια κόρη που θα λεγόταν Λόντον. Επίσης, πιστεύω ότι είναι πολύ χαριτωμένο να ακούς μαζί Πάρις και Λόντον, θεωρώ ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό όνομα».

Όσον αφορά στο μεσαίο όνομα της κόρης της, το Μέριλυν, η Πάρις Χίλτον εξομολογήθηκε πως ήθελε να τιμήσει τη γιαγιά της. «Θέλω να τιμήσω τη γιαγιά μου Μέριλυν. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ όμορφο όνομα. Και του Φοίνιξ το μεσαίο όνομα είναι Μπράουν, όπως λέγεται ο παππούς μου. Ήθελα να τους τιμήσω, τους αγαπώ πολύ».

Στη συνέχεια, η Πάρις Χίλτον αναφέρθηκε στην ημερομηνία γέννησης της κόρης της, η οποία φυσικά και δεν είναι τυχαία. «Όπως γνωρίζετε, η 11/11 είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Εγώ και ο Κάρτερ παντρευτήκαμε, η εταιρεία μου στα media ονομάζεται “11:11” και κάθε μέρα στις 11:11 έκανα μια ευχή. Συνεπώς, το να γεννηθεί η κόρη μου αυτή την ημέρα είναι κάτι μαγικό και ξεχωριστό για μένα. Είναι τα τέλεια γενέθλια για την κόρη μου».

Και κατέληξε: «Τα παιδιά μου είναι τα πάντα για μένα και νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο που παντρεύτηκα τον άνδρα μου και έχουμε δημιουργήσει αυτή την υπέροχη οικογένεια. Αποτελούμε την καλύτερη ομάδα και η ζωή μου πλέον συμπληρώθηκε.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.