CELEBRITIES

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για το λάθος της ως μητέρα: «Θα έπρεπε να είχα παρέμβει»


JTeam

26 Απριλίου 2024

Η Κόρτνεϊ Κοξ μιλά για το λάθος της ως μητέρα: «Θα έπρεπε να είχα παρέμβει»
Splash by Ideal Image
Η Κόρτνεϊ Κοξ εξηγεί το λάθος που έκανε ως μητέρα

Για την ανατροφή και τη σχέση της με την κόρη της μίλησε η Κόρτνεϊ Κοξ στο podcast «Minnie Questions». Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς «Φιλαράκια» παραδέχτηκε πως θα ήθελε να είναι πιο σταθερή ως μητέρα, όταν η κόρη της, Κόκο Αρκέτ - που σήμερα είναι 19 ετών - ήταν ανήλικη.

«Ένα από τα πράγματα που έμαθα με το πέρασμα των χρόνων είναι να λέω όχι. Πλέον, έχω μάθει να έχω όρια. Παλιότερα, όταν η κόρη μου ήταν παιδί, δεν συνέβαινε αυτό. Θα ήθελα να είμαι πιο σταθερός γονιός για εκείνη», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Κοιτώντας πίσω στα χρόνια, η Κόρτνεϊ Κοξ έκανε την αυτοκριτική της, υπογραμμίζοντας τα λάθη που θεωρεί ότι θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Η έλλειψη ορίων ήταν ένα από αυτά και σήμερα το μετανιώνει. Στη συνέχεια, υποστήριξε πως υπάρχουν στιγμές που θα έπρεπε να έχει εμπιστευτεί το ένστικτό της, όμως δεν το έκανε.

«Μακάρι να μπορούσα να είχα προστατέψει την Κόκο από πράγματα, όμως δεν το έκανα λόγω των δικών μου θεμάτων. Θα μπορούσα να είχα παρέμβει, όταν την έβλεπα να συναναστρέφεται ή να έχει σχέσεις με ανθρώπους που δεν ήταν καλοί για εκείνη. Αλλά δεν το έκανα ακόμα κι αν γνώριζα ποιο ήταν το σωστό, επειδή εκείνη θα είχε νεύρα μαζί μου και θα μου έλεγε “άσε με να το αντιμετωπίσω” ή “δεν καταλαβαίνεις”», πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός.

«Τώρα καταλαβαίνω ότι θα έπρεπε να είχα εμπιστευτεί τον εαυτό μου και να είχα παρέμβει», δήλωσε μετανιωμένη η Κόρτνεϊ Κοξ, η οποία έφερε στον κόσμο την κόρη της στην ηλικία των 40 μέσω της διαδικασίας της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Παράλληλα, η ηθοποιός ανέφερε πως θα ήθελε να είναι πιο κοντά στην κόρη της όσο ήταν παιδί και να αγκαλιάσει κάθε φάση της παιδικής ηλικίας της, διότι τα χρόνια περνάνε γρήγορα και δε γυρίζουν πίσω. «Θα ήθελα να κρατούσε λίγο ακόμα», κατέληξε.

Αφού διάβασες για την Κόρτνεϊ Κοξ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.