CELEBRITIES

Κόρτνεϊ Κοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι


Ερασμία Αρβανιτά

2 Νοεμβρίου 2023

Κόρτνεϊ Κοξ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
Splash News
Η Κόρτνεϊ Κοξ εντοπίστηκε τη στιγμή που έφευγε από Γιαπωνέζικο εστιατόριο στο Μαλιμπού

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, η Κόρτνεϊ Κοξ απαθανατίστηκε από τις κάμερες μετά την έξοδό της από το πολυτελές εστιατόριο Nobu στο Λος Άντζελες, όπου και δείπνησε με τον σύντροφό της, Τζόνι Μακντέντ, και την παρέα τους.

Η συμπρωταγωνίστρια του Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια», εμφανίστηκε να μπαίνει στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου, ενώ ο Μακντέιντ έκατσε στη θέση του συνοδηγού. Η ηθοποιός είναι ένα από τα πρώτα μέλη του καστ της επιτυχημένης κωμικής σειράς που απαθανατίστηκε μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, καθώς και μετά την κοινή τους ανακοίνωση.

O Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλιφόρνια το περασμένο Σάββατο μετά από πνιγμό στο τζακούζι του.

Οι συμπρωταγωνιστές της σειράς «Φιλαράκια» δημοσίευσαν μια κοινή ανάρτηση για τον θάνατο του συνεργάτη και φίλου τους. «Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από συνεργάτες. Είμαστε μια οικογένεια», έγραψαν, μεταξύ άλλων, στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.