ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Κόρτνεϊ Κοξ: «Στα 40 μου είχα το καλύτερο δέρμα της ζωής μου»


Ελένη Τσούτση

25 Αυγούστου 2023

Κόρτνεϊ Κοξ: «Στα 40 μου είχα το καλύτερο δέρμα της ζωής μου»
Instagram/ @Courteney Cox
Η Κόρτνεϊ Κοξ μας εμπνέει και δίνει την καλύτερη συμβουλή

Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει εκφράσει στο παρελθόν τις τύψεις της σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει. Μάλιστα, αποφάσισε να αφαιρέσει όλα τα fillers. Χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Νιώθω καλύτερα επειδή μοιάζω με τον εαυτό μου. Πιστεύω πως τώρα μοιάζω περισσότερο με εκείνη που ήμουν».

Πρόσφατα, μίλησε στο Allure για τη σχέση της με το skincare δηλώνοντας ότι στα 50 της αισθάνεται ότι έχει την καλύτερη επιδερμίδα που θα μπορούσε να έχει ποτέ. Όσο για την ρουτίνα της : λίγο concealer στα μάτια, μάσκαρα και φυσικά μια ενυδατική κρέμα που κάνει θαύματα ακόμα και όταν το δέρμα της αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω των συχνών ταξιδιών με αεροπλάνο.

«Γι’ αυτό λατρεύω την κρέμα της Dermalogica», λέει η Κοξ. «Πραγματικά προστατεύει την επιδερμίδα μου». Φυσικά, το αντηλιακό είναι μία αδιαπραγμάτευτη καθημερινή συνήθεια που έχει βάλει στη ζωή της την τελευταία δεκαετία.

Dermalogica Stabilizing Repair Cream

Jenny.Gr

Η συμβουλή της Κοξ προς κάθε γυναίκα είναι να αγαπάει πραγματικά τον εαυτό της και να τον φροντίζει. Στα 40 της αισθανόταν ότι ήταν στα καλύτερά της, όσον αφορά το δέρμα της.

«Η συμβουλή μου λοιπόν σε κάθε γυναίκα στα 40 της είναι να κοιτάξει στον καθρέφτη, να αγαπήσει τον εαυτό της και να είναι χαρούμενη γιατί τα 40 είναι απλά απίστευτα.»

Βρες στην παρακάτω gallery: 5 must-try καθαριστικά για να μην ξεχνάς ποτέ το ντεμακιγιάζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.