CELEBRITIES

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει άψογες σχέσεις με τον Μπεν Άφλεκ: Στο πλευρό της μετά το θάνατο του πατέρα της


JTeam

4 Μαΐου 2024

Η Τζένιφερ Γκάρνερ έχει άψογες σχέσεις με τον Μπεν Άφλεκ: Στο πλευρό της μετά το θάνατο του πατέρα της
Splash News by Ideal Image
Όσα αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της

Η Τζένιφερ Γκάρνερ το τελευταίο διάστημα περνάει πολύ δύσκολα, αφού όπως σε έχουμε ενημερώσει, έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Γουίλιαμ στα 85 του χρόνια.

Το δυσάρεστο αυτό νέο μάλιστα το είχε κάνει γνωστό η ίδια, μέσα από ένα συγκλονιστικό ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλος ο κόσμος έτρεξε να της δώσει κουράγιο, όπως ακριβώς κάνουν και όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι, θέλοντας να τη βοηθήσουν να το διαχεριστεί όσο γίνεται καλύτερα και να μπορέσει να συνηθίσει την απώλεια αυτή.

Μέσα σε όλους αυτούς βρίσκεται φυσικά και ο πρώην σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, όπως είπε μια πηγή στο Entertainment Weekly που βρίσκεται πολύ κοντά στο περιβάλλον της ηθοποιού.

Jenny.Gr
Instagram/@jennifer.garner

«Επικοινωνούν διαρκώς και ο Μπέν φροντίζει ώστε η Τζένιφερ να γνωρίζει ότι βρίσκεται δίπλα της. Ο Γουίλιαμ ήταν ο παππούς των παιδιών του και με τον Μπεν τα πήγαιναν πάντα καλά. Τον θεωρούσε οικογένεια και πάντα θα τον θεωρεί».

Η ίδια μάλιστα πηγή τόνισε πως οι δυο τους, παρά το διαζύγιό τους διατηρούν άψογες σχέσεις αφού προτεραιότητα τους είναι τα παιδιά τους και θεωρούν αποστολή τους να τους δώσουν πολλά εφόδια ώστε να γίνουν καλοί άνρθωποι.

Δες το ποστ της ηθοποιού για την απώλεια του πατέρα της και όλα όσα είχε γράψει:


«Ο μπαμπάς μου πέθανε ήσυχα το απόγευμα του Σαββάτου. Ήμασταν μαζί του, τραγουδώντας το Amazing Grace, καθώς μας άφηνε (τον κουβαλήσαμε απέναντι ή τον τρομάξαμε - εύλογη ερώτηση). Αν και δεν υπάρχει τραγωδία στο θάνατο ενός 85χρονου άνδρα που έζησε μια υγιή, υπέροχη ζωή, ξέρω ότι η θλίψη είναι αναπόφευκτη. Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική συμπεριφορά και την ήσυχη δύναμη του μπαμπά. Για το πώς με πείραζε με ένα άτακτο χαμόγελο, και για τον τρόπο που ανακάλυψε τον ρόλο όλων. Είμαστε ευγνώμονες για το εργασιακό ήθος, την ηγεσία και την πίστη του», είχε γράψει και κατόπιν είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς που βοήθησαν τον πατέρα της και έδωσαν παράταση - για κάποιο χρονικό - διάστημα στη ζωή του.

Ειδικότερα, σημείωσε: «Η φροντίδα των γιατρών επέκτεινε τη ζωή του μπαμπά και του έδωσε χρόνο να βρίσκεται στα αγαπημένα του σημεία - περιτριγυρισμένος από κόρες και εγγόνια, ζητωκραυγάζοντας για τους Aggies, καπετάνιος σε μια βάρκα και - πάνω απ' όλα - δίπλα στην επί 59 χρόνια σύζυγό του, τη μαμά μας».

Η ηθοποιός έκλεισε την ανάρτησή της ως εξής: «Υπάρχουν τόσα πολλά να πω για τον μπαμπά μου - οι αδελφές μου και εγώ δεν θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για το πόσο υπέροχος ήταν, οπότε αντέξτε μας - αλλά για σήμερα μοιράζομαι αυτές τις αναμνήσεις με την εκτίμησή μου για τον ευγενικό και λαμπρό άνθρωπο, πατέρα και παππού».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.