CELEBRITIES

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν


JTeam

25 Μαΐου 2024

Δικαστής αρνήθηκε να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν
Splash by Ideal Image
Η δίκη του για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» uα ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου

Μόλις έγινε γνωστό πως δικαστής απέρριψε το αίτημα του ηθοποιού, Άλεκ Μπάλντουιν να αποσύρει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας σε βάρος του για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» τον Οκτώβριο του 2021.

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις με αυτή την εξέλιξη, ανοίγει έτσι διάπλατα ο δρόμος για την έναρξη της δίκης.

Από την πλευράς τους πάντως οι συνήγοροι του Μπάλντουιν ανέφεραν σε ακρόαση της 17ης Μαΐου ότι δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία για την παραπομπή του πελάτη τους.

Συγκεκριμένα υποστήριξαν ότι ότι ο εισαγγελέας δεν ενημέρωσε τους ενόρκους ότι μπορούσαν να εξετάσουν μάρτυρες υπεράσπισης, με αποτέλεσμα να μην λάβουν σημαντική γνώση για μια σειρά από σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία.

Η δικαστής Μέρι Μάρλοου Σόμερ απέρριψε το αίτημα και έτσι η δίκη του Άλεκ Μπάλντουιν για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας πρόκειται να ξεκινήσει στις 10 Ιουλίου.

Το τέλος της Χαλίντα Χάτσινς

Να σου θυμίσω πως η Χαλίνα Χάτσινς τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβολισμό αφότου ο Μπόλντουιν έστρεψε το όπλο που κρατούσε εναντίον της στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», κοντά στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Ο 65χρονος ηθοποιός ακόμα και σήμερα δηλώνει αθώος και επιμένει ότι τον είχαν διαβεβαιώσει πως το όπλο είχε άσφαιρα και ότι ο ίδιος δεν τράβηξε τη σκανδάλη.

Τέλος, τον προηγούμενο μήνα, η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ, υπεύθυνη για τα όπλα στα γυρίσματα της ταινίας, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, καθώς κρίθηκε ένοχη για την αληθινή σφαίρα στο μοιραίο περίστροφο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.