CELEBRITIES

Η Σοφία Ρίτσι καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί - Το υπέροχο όνομα που θα πάρει


JTeam

26 Μαΐου 2024

Η Σοφία Ρίτσι καλωσόρισε στον κόσμο το πρώτο της παιδί - Το υπέροχο όνομα που θα πάρει
Instagram
Το μοντέλο, influencer, επιχειρηματίας και κόρη του Λάιονελ Ρίτσι και ο Έλιοτ Γκρέιντζ έγιναν γονείς

Η Σοφία Ρίτσι και ο Έλιοτ Γκρέιντζ το τελευταίο διάστημα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος; Έγιναν γονείς, αποκτώντας το πρώτο τους παιδί, μια κόρη.

Η ίδια που αποτελεί ένα από τα διασημότερα μοντέλα των τελευταίων ετών -είναι επίσης και influencer, επιχειρηματίας και κόρη του Λάιονελ Ρίτσι- έσπευσε να ενημέρωσει τους folllowers της με ένα υπέροχο και γλυκό ποστ.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια και τον αγαπημένο τους να κρατούν στα χέρια τους τα παίδια του κοριτσιού της -εκείνο ήταν τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα.

«Eloise Samantha Grainge», ήταν η λεζάντα που διάλεξε να το συνοδεύσει, αποκαλύπτοντας έτσι και το όνομα που αποφάσισαν να του δώσουν.

Δες το ποστ

Οι ευχές από τους διάσημους φίλους της

Εννοείται ότι οι διάσημοι φίλοι του μοντέλου, ήταν από τους πρώτους που έτρεξαν να αφήσουν ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η Χέιλι Μπίμπερ έγραψε «Συγχαρητήρια», όπως και η Κάιλι Τζένερ, ενώ η Λίλι Κόλινς από την πλευρά της έκανε το εξής comment: «Θεέ μου τι όνομα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για εσάς παιδιά».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Η Σοφία Ρίτσι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριου με τον ωραιότερο τρόπο. Τι εννοούμε;

Μια εντυπωσιακή φωτογράφηση στη Vogue, με ασπρόμαυρες και έγχρωμες λήψεις.

Το ζευγάρι, για την ιστορία, γνωρίστηκε μέσω των οικογενειών τους όταν ήταν μόλις παιδιά και τον προηγούμενο χρόνο παντρεύτηκαν στη γαλλική ριβιέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.