CELEBRITIES

Για τη νέα του δουλειά στο Netflix, o Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ντύθηκε τέρας - «Ό,τι πιο γελοίο έχω κάνει»


JTeam

27 Μαΐου 2024

Για τη νέα του δουλειά στο Netflix, o Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ντύθηκε τέρας - «Ό,τι πιο γελοίο έχω κάνει»
Getty Images
Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς ντύθηκε τέρας. Του φάνηκε γελοίο και επώδυνα διασκεδαστικό

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα παίξει στο νέο θρίλερ του Netflix, Eric, και για τις ανάγκες του ρόλου του, ντύθηκε τέρας. «Ήταν από τα πιο γελοία πράγματα που έχω κάνει ποτέ –κι έχω κάνει πολλά», δήλωσε στο BBC. «Είχε πλάκα, ωστόσο –ήταν επώδυνα αστείο».

Στο Eric, ο Κάμπερμπατς υποδύεται τον Βίνσεντ, τον προβληματικό πατέρα ενός εννιάχρονου αγοριού που εξαφανίζεται, πηγαίνοντας στο σχολείο.

Ο Βίνσεντ είναι ο συνδημιουργός μίας εκπομπής για παιδιά, της Good Day Sunshine, και, μαζί με τη σύζυγό του, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν μαθαίνει πως το παιδί του αγνοείται. Ο γάμος τους καταρρέει κι ο ίδιος αφήνεται εντελώς. Γεμάτος ενοχές, γίνεται αυτοκασταστροφικός και, η ιδέα πως δημιουργώντας το τέρας που ζωγράφιζε ο γιος του στο σπίτι, θα μπορέσει να τον βρει, του γίνεται εμμονή.

Φτιάχνει μία μαριονέτα, λοιπόν. Τον Έρικ. Κι αρχίζει να έχει παραισθήσεις και να τον βλέπει δίπλα του, να του λέει αστεία, επειδή «οι μαριονέτες λένε αυτά που οι άνθρωποι δεν μπορούν».

H σειρά κυκλοφορεί στο Netflix, στις 30 Μαΐου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.