CELEBRITIES

Τζούντι Ντεντς: Εδώ δεν βλέπω, θα κάνω ταινίες;


JTeam

28 Μαΐου 2024

Τζούντι Ντεντς: Εδώ δεν βλέπω, θα κάνω ταινίες;
Getty Images
Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μάλλον δεν θα ξανακάνει ταινίες

Η Τζούντι Ντεντς είναι μία εξαιρετική ηθοποιός. Έχει πάρει μέχρι και τον τίτλο της Dame για την προσφορά της στον κινηματογράφο. Είναι, επίσης, 89 ετών –όσο κι αν μας αρέσει η δουλειά της, δεν θα περιμέναμε να κάνει διαρκώς νέες ταινίες.

Στο Chelsea Flower Show στο Λονδίνο, δημοσιογράφος τη ρώτησε αν ετοιμάζει τίποτα καινούργιο. «Όχι, όχι, εδώ δεν μπορώ να δω!», του απάντησε η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός. Ταινία θα έκανε;

Η Τζούντι Ντεντς αποκάλυψε ότι πάσχει από εκφυλισμό της ωχράς κηλίδας πίσω στο 2012, όταν υπήρχαν φήμες για προβλήματα στην όρασή της. Επίσης, το 2022, έλεγε πως, μετά από 65 χρόνια στον χώρο, καλό θα ήταν να αποσυρθεί.

Το 2021, εξήγησε πως τα προβλήματα στην όρασή της, επηρέαζαν τη δουλειά της. «Βρίσκεις έναν τρόπο να ξεπερνάς τις δυσκολίες», είπε. «Έπρεπε να βρω άλλον τρόπο να μάθω τα λόγια μου, δηλαδή να βάζω τους καλούς μου φίλους να μου τα επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά και ξανά».

«Οπότε, έπρεπε να μάθω μέσω της επανάληψης, και ελπίζω πως το κοινό δεν θα το προσέξει και τόσο, αν οι ατάκες μου δεν είναι και ολόσωστες!»

Το πρόβλημα είναι πως η Τζούντι Ντεντς έχει φωτογραφική μνήμη. «Πρέπει να βρω ένα μηχάνημα που όχι μόνο θα μου μαθαίνει ατάκες, αλλά θα μου λέει και πού βρίσκονται στη σελίδα. Μου ήταν πανεύκολο να τις απομνημονεύσω. Θα μπορούσα να μάθω ολόκληρη τη Δωδέκατη Νύχτα εδώ και τώρα», έχει αναφέρει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.