CELEBRITIES

Βικτόρια Μπέκαμ: «Στο παρελθόν, δεν είχα αυτοπεποίθηση να κάτσω στην παραλία και να βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν»


JTeam

29 Μαΐου 2024

Βικτόρια Μπέκαμ: «Στο παρελθόν, δεν είχα αυτοπεποίθηση να κάτσω στην παραλία και να βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν»
«Όταν μεγαλώνεις, σε νοιάζει λιγότερο το τι σκέφτονται οι άλλοι»

Την πιο απελευθερωμένη συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Grazia η Βικτόρια Μπέκαμ, αναφερόμενη, μεταξύ άλλων, στο πώς η αυτοπεποίθησή της κλονίστηκε στο παρελθόν, εξαιτίας της σκληρής κριτικής που είχε δεχθεί για το σώμα της. Η Βικτόρια Μπέκαμ, που πριν λίγες εβδομάδες «έκλεισε» τα 50, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, για όλους τους πιθανούς λόγους. Κυρίως, βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, γιατί πλέον δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι σκέφτονται οι άλλοι.

Κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, η Βικτόρια Μπέκαμ αναφέρθηκε στα σχόλια των media, σημειώνοντας: «Είχαν ειπωθεί τόσα πολλά για μένα, που είμαι σίγουρη ότι μου στέρησαν κάποιες εμπειρίες. Δεν θέλω να φαίνομαι σαν να γκρινιάζω, αλλά κάποιες φορές στο παρελθόν δεν είχα αρκετή αυτοπεποίθηση να καθίσω στην παραλία και να βλέπω τα παιδιά μου να παίζουν».

Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε συγκεκριμένα για την περίοδο που μόλις είχε γεννήσει τον Μπρούκλιν. «Θυμάμαι ότι αφού γέννησα τον Μπρούκλιν, η πρώτη μου έξοδος ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες με βέλη που έδειχναν πού έπρεπε να χάσω βάρος. Όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν το πώς νιώθεις και πώς κινείσαι δημόσια. Τώρα, αν οι παπαράτσι θέλουν να με φωτογραφήσουν και να πουν κάτι -πολύ κρίμα, δεν με ενοχλεί πια με τον ίδιο τρόπο».

Η ίδια κατάφερε με τα χρόνια να μην επηρεάζεται καθόλου από κάθε είδους σχόλιο, αλλά και να βρει την τέλεια ισορροπία στη ζωή της. «Απλά γίνεσαι πιο δεκτικός, όχι; Έτσι είμαι, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και θα δουλέψω σκληρά για αυτό», συνέχισε στη συνέντευξή της, ενώ τόνισε ότι παρά το γεγονός πως είναι «πολύ πειθαρχημένη» στην καθημερινότητά της, αυτό δεν την κρατάει μακριά από το να απολαμβάνει τα πάντα.

«Για πολύ καιρό οι άνθρωποι είχαν την άποψη ότι ήμουν αυτή η ατσάλινη βασίλισσα του πάγου, λόγω των φωτογραφιών των παπαράτσι και των όσων έγραφαν τα μέσα ενημέρωσης», σημείωσε. «Μέσω των social media, οι άνθρωποι βλέπουν τώρα ότι δεν είμαι εγώ αυτή. Μου αρέσει να γελάω με τον εαυτό μου. Υπάρχει πάντα χιούμορ σε αυτό που κάνω. Νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί», σημείωσε η Βικτόρια Μπέκαμ. Γιατί τελικά, όπως κατέληξε, «όταν μεγαλώνεις, σε νοιάζει λιγότερο το τι σκέφτονται οι άλλοι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.