CELEBRITIES

Couple goals? Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δείχνουν πώς πρέπει να ντύνεσαι στα ραντεβού


JTeam

14 Οκτωβρίου 2023

Couple goals? Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ δείχνουν πώς πρέπει να ντύνεσαι στα ραντεβού
Splash News
Εκείνη στα κόκκινα, εκείνος στα μπλε, κι εμείς να τους χαζεύουμε

Όταν οι Μπέκαμ αποφασίζουν να βγουν ραντεβού, εμείς απλώς τους χαζεύουμε. Το ζευγάρι της καρδιάς μας είχε dinner date στη Νέα Υόρκη και δεν ξέρουμε τι ήταν πιο λαμπερό - αυτοί ή η φωτισμένη 5η Λεωφόρος.

Η Βικτόρια, μιας και προέρχεται από την εργατική τάξη, ντύθηκε στα κόκκινα. Φόρεσε σατέν midi φόρεμα, fishnet καλσόν και κράτησε ένα κρεμ clutch. Άφησε τα μαλλιά της κάτω, να πέφτουν σε χαλαρές μπούκλες, λες και δεν προσπάθησε καν -κι αυτό είναι ταλέντο.

Ο Ντέιβιντ δε ήταν απλώς εκεί. Σέρβιρε looks, με το σκούρο μπλε κοστούμι του και το απλό λευκό t-shirt μέσα από το σακάκι. Έβαλε και sneakers, για να παραμείνει απλός.

Είναι αγαπημένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Παραμένουν δεμένοι και ίσως βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους, έχοντας ξεπεράσει τις δυσκολίες του γάμου τους από νωρίς. Στο ντοκιμαντέρ Beckham, μίλησαν για τον φημολογούμενο δεσμό του με την προσωπική του βοηθό, Ρεμπέκα Λους - πίσω στο 2003, όλος ο κόσμος ασχολούταν με αυτό. «Ήταν η πιο δυστυχισμένη περίοδος της ζωής μου», είπε η Βικτόρια, η οποία αποκάλυψε ότι τότε, μισούσε τον άντρα της. Το ξεπέρασαν, ωστόσο.

Εκείνη την εποχή, είχαν μόνο τον Μπρούκλιν και τον Ρομέν. Το 2005 απέκτησαν τον τρίτο γιο τους, τον ρουζ, και το 2011 τη Χάρπερ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.