CELEBRITIES

Η Σελίνα Γκόμεζ στο εξώφυλλο του TIME: Η ψυχική υγεία, το success story και η σχέση με τον Μπένι Μπλάνκο


JTeam

30 Μαΐου 2024

Η Σελίνα Γκόμεζ στο εξώφυλλο του TIME: Η ψυχική υγεία, το success story και η σχέση με τον Μπένι Μπλάνκο
«Ένας σύντροφος δεν είναι η μοναδική πηγή ευτυχίας»

Είναι μια από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο. Εκτός από την καριέρα της στον χώρο του θεάματος και την επιχειρηματική της εξέλιξη με τη Rare Beauty, ο τρόπος με τον οποίο μιλάει για την ψυχική της υγεία, ο τρόπος με τον οποίο μοιράζεται το δικό της «ταξίδι», μας αποδεικνύει συνεχώς ότι η εαυλωτότητα δεν είναι μειονέκτημα. Η Σελίνα Γκόμεζ, στα 31 της, έχει βρει τον δικό της σκοπό στη ζωή. Έχει μετατρέψει κάθε «εμπόδιο» σε δύναμη.

Τώρα, μιλώντας στο περιοδικό TIME και στη δημοσιογράφο Λούσι Φέλντμαν, η Σελίνα Γκόμεζ αναφέρθηκε στην καριέρα της, στην προσωπική της ζωή, καθώς και στο κομμάτι της ψυχική της υγείας. Για τη Σελίνα Γκόμεζ, κανένας δεν χρειάζεται μακιγιάζ. Εξάλλου οι άνθρωποι, για τη Σελίνα, μπορούν να σε κρίνουν όταν αφήνεις τα σημάδια σου ακάλυπτα, αλλά εάν τα καλύψεις με μακιγιάζ σε θεωρούν ανασφαλή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, και σε σχετική ερώτηση για το «εάν υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου, είναι πιο εύκολο να διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα;» η ίδια απάντησε: «Είναι κάπως άσχετο αυτό, ένας σύντροφος δεν είναι η μοναδική πηγή ευτυχίας. Ήμουν μόνη για πέντε χρόνια και το συνήθισα αυτό. Τα πρώτα δύο χρόνια πίεζα τον εαυτό μου, αλλά μετά το αποδέχτηκα. Μετά κατέληξα στο σχέδιό μου, το οποίο ήταν ότι θα υιοθετούσα ένα παιδί στα 35 μου εάν δεν γνώριζα κανέναν», συνέχισε. Αναφερόμενη, φυσικά, στον Μπένι Μπλάνκο, η ίδια τόνισε πως αρχικά τον έβλεπε σαν φίλο, αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς.

«Τίποτα δεν με κάνει πιο ευτυχισμένη από το να είμαι 90 λεπτά με τους θαυμαστές μου και να γιορτάζουμε μαζί», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Γκόμεζ, εξηγώντας γιατί είναι «50/50» για την προοπτική του να κάνει ξανά μια περιοδεία. «Είναι συναισθηματικά πολύ εξαντλητικό για μένα», πρόσθεσε.

Η συζήτηση, πήγε και στο θέμα της ψυχικής υγείας, ένα ζήτημα με το οποίο έχει καταπιαστεί πολλές φορές στο παρελθόν η ίδια. Μιλώντας στο TIME, η Σελίνα εξήγησε ότι πια είναι πιο συνειδητοποιημένη για το πώς και με ποιον περνάει το χρόνο της. «Είναι κλισέ, αλλά τα κορίτσια είναι κακά», είπε. «Είναι ένας πολύ περίεργος ανταγωνισμός, το να είσαι στα κουλ κορίτσια - και μετά όταν είσαι εκεί, δεν ξέρεις πού ακριβώς ανήκεις».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.