CELEBRITIES

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Λίλι Κόλινς στον σύζυγό της: «Άλλαξες τη ζωή μου με κάθε δυνατό τρόπο»


JTeam

1 Ιουνίου 2024

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Λίλι Κόλινς στον σύζυγό της: «Άλλαξες τη ζωή μου με κάθε δυνατό τρόπο»
Instagram
Με αφορμή τα 5 χρόνια γνωριμίας τους

Η αγαπημένη Λίλι Κόλινς, δηλαδή η τηλεοπτική πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» είναι τρελά ερωτευμένη και δεν έχει καμία διάθεση να το κρύψει.

Αντίθετα το βροντοφωνάζει σε όλους τους εκατομμύρια followers της, μέσα από ένα ποστ.

Jenny.Gr
Instagram

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ηθοποιός, με αφορμή τα 5 χρόνια γνωριμίας με τον σύζυγό της, Τσάρλι ΜακΝτάουελ, έκανε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε μια σειρά από υπέροχες, κοινές τους φωτογραφίες και έγραψε τα εξής: «Σαν σήμερα πριν από 5 χρόνια, γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο. Έχει αλλάξει τη ζωή μου με κάθε δυνατό τρόπο. Και τον αγαπώ με κάθε κύτταρο του σώματός μου. Σε πολλές ακόμα περιπέτειες, γέλια, αναμνήσεις και φυσικά φωτογραφίες. Σε λατρεύω απεριόριστα».

Δες το ποστ της:

Να σε ενημερώσω πως η Λίλι Κόλινς παντρεύτηκε τον Τσάρλι ΜακΝτάουελ τον Σεπτέμβριο του 2021, σε μια ιδιωτική τελετή στο Dunton Hot Springs στο Κολοράντο.

Εκεί αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίσωης και υποσχέθηκαν να είναι πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον τόσο στα καλά, όσο και στα κακά.

Jenny.Gr
Instagram

Η ηθοποιός - είναι και επίσης κόρη του τραγουδιστή της ροκ, Φιλ Κόλινς- είχε γράψει τότε στο Instagram: «Ποτέ δεν ήθελα να ανήκω σε κάποιον περισσότερο από τώρα και να ανήκω σε εσένα. Και τώρα γίνομαι η σύζυγός σου. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021 ανήκουμε και επίσημα ο ένας στον άλλον για πάντα. Σε αγαπώ πάνω από όλα».

Jenny.Gr
Instagram

Αχ, αυτοί οι έρωτες όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχουν μόνο στα παραμύθια, ούτε σε ταινίες του Χόλιγουντ -χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δική τους περίπτωση.

Αντίθετα υπάρχουν δίπλα μας και αν θες και εσύ να τον ζήσεις, σου το ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.