CELEBRITIES

Η Χάιντι Κλουμ έκλεισε τα 51 - Το φιλί στον σύζυγό της και η φωτογραφία από όταν ήταν μωρό


JTeam

2 Ιουνίου 2024

Η Χάιντι Κλουμ έκλεισε τα 51 - Το φιλί στον σύζυγό της και η φωτογραφία από όταν ήταν μωρό
Instagram
Η θεά του μόντελινγκ γιόρτασε τα γενέθλιά της με ένα σούπερ πάρτι

Η θεά του μόντελινγκ, Χάιντι Κλουμ γιόρτασε τα 51α γενέθλιά της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από υπέροχες αναρτήσεις, τόσο από τους πρώτες μήνες της ζωής της, όσο και από το σήμερα.

Την αρχή έκανε με ένα ποστ, στο οποίο την θηλάζει η μαμά της και το συνόδευσε με το φανταστικό τραγούδι του Στίβι Γουόντερ, Isn’t She Lovely - το βλέπεις ακριβώς από κάτω.

Κατόπιν μας μετέφερε στο σήμερα, θέλοντας να δείξει στους εκατομμύρια followers της πώς ακριβώς γιόρτασε τα φετινά της γενέθλια.

Λοιπόν, η ίδια τα πέρασε μαζί με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ, τα παιδιά της και φίλους της, ανεβάζοντας τα επόμενα ποστ και γράφοντας χαρακτηριστικά πως είναι: «Ό,τι μπορούσε να έχει ευχηθεί».

Εννοείται πώς εκτός από την παραπάνω αφιέρωσε και μια ανάρτηση στον άνδρα της ζωής της, ένα ασπρόμαυρο ενσταντανέ, με τους δυο τους στο κρεβάτι.

Η ίδια διάλεξε να γράψει πως: «Ξύπνησε με αυτό το υπέροχο δώρο», τονίζοντας στη συνέχεια πόσο τυχερή και ευλογημένη νιώθει για όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή της μέχρι σήμερα.

Χρόνια Πολλά, Χάιντι και χίλια μπράβο για τον στολισμό του πάρτι σου, με τα ροζ τριαντάφυλλα και τα μπαλόνια.

Τέλεια ιδέα και για τα δικά σου γενέθλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS