CELEBRITIES

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι έκανε το ντεμπούτο της σε βρετανική κωμική σειρά - Δες βίντεο


JTeam

2 Ιουνίου 2024

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι έκανε το ντεμπούτο της σε βρετανική κωμική σειρά - Δες βίντεο
Instagram
Είπε αμέσως το πολυπόθητο ναι;

H Μαλάλα Γιουσαφζάι, η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης ακτιβίστρια έκανε το ντεμπούτο της και ως ηθοποιός με μια μοναδική συμμετοχή στη βρετανική κωμική σειρά «We Are Lady Parts» -αν δεν έχεις δει κάποιο επεισόδιο, χάνεις- σε σενάριο και σκηνοθεσία της Νίντα Μάνζουρ.

Συγκεκριμένα όλα συμβαίνουν στο δεύτερο επεισόδιο, «Malala Made Me Do It» της ολοκαίνουργιας σεζόν, την ώρα που οι πρωταγωνίστριες ερμηνεύουν ένα κάντρι τραγούδι.

Jenny.Gr
Instagram

Πρόκειται για μια φανταστική σεκάνς που έχει πολλά στοιχεία γουέστερν, στην οποία η η Μαλάλα Γιουσαφζάι, ξεπροβάλλει ντυμένη με πακιστανικής έμπνευσης ενδυμασία, καθισμένη πάνω σε ένα ψεύτικο άλογο -ναι, θυμίζει κάτι από Μπιγιόνσε.

Η κωμική σειρά του Peacock έκανε το ντεμπούτο της το 2021 και ακολουθεί μια punk-rock μπάντα μουσουλμάνων γυναικών με την ονομασία «Lady Parts» που αναζητούν τη μεγάλη τους ευκαιρία.

Πρωταγωνιστούν οι: Anjana Vasan, Sarah Kameela Impey, Juliette Motamed, Lucie Shorthouse και Faith Omole.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Τι είπε για τη συμμετοχή της στη σειρά

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι σε συνέντευξή της στη Vogue τόνισε χιουμοριστικά: «Δεν περίμενα ποτέ να εμφανιστώ σε μια σειρά. Επιτέλους δείχνω το κρυμμένο μου ταλέντο».

Για την ίδια ήταν πολύ εύκολο να δώσει θετική απάντηση, γιατί όπως είπε θαυμάζει τη σειρά που προβάλλει ιστορίες μουσουλμάνων κοριτσιών.

«Ελπίζω να ακούσουμε περισσότερες ιστορίες ανθρώπων από τη Γάζα, από το Αφγανιστάν και από άλλα μέρη του κόσμου και να χρησιμοποιήσουμε όλα όσα έχουμε στη διάθεσή μας, δημόσια και ιδιωτικά, για να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε μια φωνή για τους ανθρώπους στη Γάζα», υποστήριξε η Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.