CELEBRITIES

Μόνικα Μπελούτσι: «Δεν μπορούμε να πολεμάμε τον χρόνο για πάντα»


JTeam

7 Ιουνίου 2024

Μόνικα Μπελούτσι: «Δεν μπορούμε να πολεμάμε τον χρόνο για πάντα»
SPLASH via Ideal Image
Η Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει τη ζωή στο σήμερα, χωρίς να σκέφτεται τον χρόνο

«Δεν θέλω να παλέψω με τον χρόνο, γιατί αν πρόκειται να παλέψω με τον χρόνο θα χάσω, αφού δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις», ήταν μια από τις δηλώσεις που είχε κάνει η Μόνικα Μπελούτσι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης. Τώρα, η αγαπημένη Μόνικα Μπελούτσι, αναφέρθηκε ξανά στη «σχέση» της με τη νεότητα, μιλώντας για το πόσο απολαμβάνει τη ζωή σήμερα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Paris Match, η ιταλίδα σταρ τόνισε αρχικά: «Καθώς το επάγγελμά μου είναι η υποκριτική, το σώμα μου είναι το εργαλείο της δουλειάς μου. Ωστόσο, το σώμα μου έχει αλλάξει και αναγκαστικά λέει διαφορετικές ιστορίες από ό,τι πριν από 20 ή 30 χρόνια, όταν έπαιζα στο Ντόμπερμαν, στη Μαλένα στο Μη Αναστρέψιμος ή στα Πάθη του Χριστού». «Δεν μπορούμε να πολεμάμε τον χρόνο για πάντα. Κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε ανακωχή», ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της.

Μιλώντας για τη νέα ταινία «Paradis Paris», στην οποία πρωταγωνιστεί (θα βγει στις γαλλικές αίθουσες στις 12/10), η Μόνικα Μπελούτσι αποκάλυψε πως άλλαξε την εξωτερική της εμφάνιση για τις ανάγκες του ρόλου. «Με αυτή την εμφάνιση, δίνω ζωή σε έναν χαρακτήρα. Η Τζιοβάνα έχει μια αφελή, παιδική πλευρά που τη σώζει αλλά πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν της. Είναι μια τραγουδίστρια που έχει χάσει τα πάντα: το ταλέντο της, τη φωνή της, τη νιότη της, τη φήμη της, την ομορφιά της…», τόνισε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.