CELEBRITIES

Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: «Δεν θέλω να παλεύω με τον χρόνο. Αν παλέψω με τον χρόνο, θα χάσω»


JTeam

9 Νοεμβρίου 2023

Μόνικα Μπελούτσι στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης: «Δεν θέλω να παλεύω με τον χρόνο. Αν παλέψω με τον χρόνο, θα χάσω»
Eurokinissi
Η Μόνικα Μπελούτσι προχώρησε στην πιο ειλικρινή κι αυθόρμητη δήλωση

Στους χώρους του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου βρέθηκε η ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, όπου και μίλησε για την καριέρα της, για τη Μαρία Κάλλας που υποδύθηκε στην ταινία που προβλήθηκε χθες στον κινηματογράφο Ολύμπιον, για τη ζωή της, την αγάπη, αλλά και την ηλικία της.

«Δεν θέλω να παλέψω με τον χρόνο, γιατί αν πρόκειται να παλέψω με τον χρόνο θα χάσω, αφού δεν υπάρχει τίποτα που μπορείς να κάνεις», τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε η ηθοποιός, όταν το κομμάτι της ηλικίας της βρέθηκε στο επίκεντρο.

Η ιταλίδα σταρ είπε ότι αυτό που κάνει την ίδια να νιώθει ζωντανή είναι η οικογένειά της, οι φίλοι της και η δουλειά της. «Όσο περισσότερο μεγαλώνεις τόσο περισσότερο συνειδητοποιείς ότι το σημαντικότερο στη ζωή είναι η οικογένεια, οι φίλοι, το να δίνεις και να παίρνεις αγάπη».

«Είμαι γυναίκα για αυτό μπορώ να καταλάβω τις άλλες γυναίκες. Οι ηθοποιοί κυριεύονται από άλλες ψυχές. Είναι αλήθεια ότι ο ηθοποιός πρέπει να έχει συμπόνια και σεβασμό για το ρόλο που θα παίξει», δήλωσε η Μόνικα Μπελούτσι σε σχετική ερώτηση για το εάν κι η ίδια έχει πληγωθεί ποτέ από τον έρωτα.

«Η Μαρία Κάλλας ηταν πολύ θαρραλέα»

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι στην αρχή φοβόταν για τον ρόλο της Κάλλας, καθώς ήταν και το πρώτο της θεατρικό βήμα. «Στην αρχή φοβόμουν γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στο θέατρο. Και η σχέση με το κοινό είναι εντελώς διαφορετική γιατί είναι μία απευθείας σχέση, χωρίς φίλτρα, όπου δεν προστατεύεσαι και το κοινό μπορεί να δει την ψυχή σου», σημείωσε.

«Η Μαρία Κάλλας δεν ήταν απλώς μια από τις μεγαλύτερες σοπράνο όλων των εποχών. Ήταν επίσης πολύ θαρραλέα, είχε το θάρρος να παλέψει για την ελευθερία, χώρισε σε μία εποχή που το διαζύγιο ήταν απαγορευμένο και είχε το κουράγιο να ακολουθήσει την καρδιά της. Θυσίασε τα νιάτα για τη δουλειά και μετά γνώρισε τον Ωνάση, μέσα από τον οποίο ανακάλυψε τη θηλυκότητά της. Γι' αυτό ακόμα και σήμερα μιλάμε γι' αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Η διάσημη ηθοποιός ήρθε στη Θεσσαλονίκη χθες για την πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις» που προβλήθηκε στην αίθουσα Ολύμπιον.

Πολλή ώρα νωρίτερα αγαπημένοι της θαυμαστές είχαν γεμίσει την πλατεία Αριστοτέλους για να την δουν από κοντά. Έτσι, χθες βράδυ σε μια ακόμα ειδική προβολή της ταινίας, η Μπελούτσι αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Ελλάδα. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου», είπε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.