CELEBRITIES

Μόνικα Μπελούτσι: Αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου»


Ερασμία Αρβανιτά

9 Νοεμβρίου 2023

Μόνικα Μπελούτσι: Αποθεώθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης - «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου»
Eurokinissi
Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε χθες βράδυ στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης και επικράτησε χαμός

Η ιταλίδα σταρ παρουσίασε την προβολή του υβριδικού φιλμ «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις» των Τομ Βολφ και Γιάννη Δημολίτσα, η οποία είναι βασισμένη στην παράσταση «Maria Callas: Letters and Memoirs» που είχε παρουσιαστεί πριν από δύο χρόνια και στο Ηρώδειο.

Η προβολή της ταινίας ήταν προγραμματισμένη για τις 22:30 ωστόσο η ηθοποιός έφτασε λίγο νωρίτερα, ενώ χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ. Τη Μόνικα Μπελούτσι υποδέχτηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Ορέστης Ανδρεαδάκης.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον» η ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε, και στη συνέχεια, όταν ανέβηκε στο βήμα του Φεστιβάλ, η ίδια μίλησε και για την Ελλάδα. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά, βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε.

Απόψε η βράβευση της Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Σε παλαιότερη ανάρτησή του, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου είχε γνωστοποιήσει και τη βράβευσή της με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για το σύνολο του έργου της.

«Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης υποδέχεται την εκθαμβωτική Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις πιο λαμπερές και επιδραστικές παρουσίες στον χώρο του σινεμά παγκοσμίως, η οποία θα παραλάβει τιμητικό Χρυσό Αλέξανδρο και θα παρευρεθεί σε δύο προβολές της 64ης διοργάνωσης», είχε αναφέρει σε ανάρτησή του το φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.