CELEBRITIES

Οι Coldplay «έριξαν» το ΟΑΚΑ - Δες φωτογραφίες και βίντεο από ένα live που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία


JTeam

9 Ιουνίου 2024

Οι Coldplay «έριξαν» το ΟΑΚΑ - Δες φωτογραφίες και βίντεο από ένα live που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία
X
60.000 τραγούδησαν και χόρεψαν στο ρυθμό των επιτυχιών τους

Οι Coldplay τα... έσπασαν στην πρώτη τους sold out συναυλία χτες το βράδυ στο ΟΑΚΑ, αποδεικνύοντας πως είναι ένα συγκρότημα που λατρεύουν οι Έλληνες και έχουν ξεχωρίσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ναι, σίγουρα τους έχετε ακούσει πάρα πολύ και σίγουρα έχετε συνδέσει ένα τραγούδι τους με κάποια σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Γι' αυτό άλλωστε και 60.000 άτομα κατέκλυσαν το στάδιο από νωρίς το απόγευμα, αψηφώντας τη ζέστη και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε, στην δεύτερη εμφάνισή τους -εννοείται πως είναι και αυτή sold out.

Η συναυλία κράτησε σχεδόν δύο ώρες και κρίνοντας από τα βιντεάκια που έχουν ανέβει στα social media αλλά και όλα όσα μας είπαν φίλοι μας που το έζησαν -σίγουρα θα βρέθηκαν εκεί και κάποιοι δικοί σας- πρόκειται για το μουσικό γεγονός της χρονιάς.

Τραγούδια, ρυθμός και ένα σκηνικό που μετέτρεψε τη νύχτα σε μέρα στο ΟΑΚΑ, κάνοντας πράξη τον τίτλο της περιοδείας του συγκροτήματος, «A Sky Full of Stars» -«Ένας Ουρανός Γεμάτος Αστέρια».

Ναι, το συγκρότημα ξεσήκωσε το κοινό που συνεχώς χειροκροτούσε, φορώντας βραχιολάκια LED που είχαν μοιράσει οι οργανωτές στο κοινό, τα οποία αναβόσβηβαν στο ρυθμό των τραγουδιών.

Να σε ενημερώσουμε πως ο τραγουδιστής, Κρις Μάρτιν, ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την διεξαγωγή της συναυλίας στο ΟΑΚΑ, μετά τα προβλήματα στατικότητας που εντοπίστηκαν στο στέγαστρο Καλατράβα, τον περασμένο Σεπτέμβριο και τα οποία είχαν οδηγήσει στο κλείσιμό του.

Jenny.Gr
X

Το ευχαριστώ των Coldplay

Αμέσως μάλιστα μετά το τέλος της συναυλίας, το συγκρότημα ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας ευχαριστώ στα ελληνικά.

Jenny.Gr
Instagram

Ραντεβού σήμερα λοιπόν ξανά στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο live τους.

Και εννοείται πως μίλησε και ελληνικά στο live και συγκεκριμένα είπε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Ευχαριστούμε. Είμαστε ευγνώμονες, γεια σας».

Jenny.Gr
X

Και επειδή σίγουρα θα το σκεφτείς, έχουμε να σου πούμε πως τη λέξη ευγνώμονες την είπε ολόσωστα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS