CELEBRITIES

Κέιτι Χολμς: Η 18χρονη κόρη της «κλέβει» τα ρούχα της - «Έχει δική της αίσθηση του στιλ»


JTeam

10 Ιουνίου 2024

Κέιτι Χολμς: Η 18χρονη κόρη της «κλέβει» τα ρούχα της - «Έχει δική της αίσθηση του στιλ»
Getty Images/ Dimitrios Kambouris
Πολύ τυχερή η Σούρι Κρουζ θα έλεγε κανείς

Η Κέιτι Χολμς είναι μητέρα ενός κοριτσιού, της Σούρι Κρουζ - από τον γάμο της με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ - η οποία στα μέσα Απριλίου συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας της και έτσι πλέον ανήκει στο κλαμπ των ενηλίκων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη «Sunday Times», η Κέιτι Χολμς ρωτήθηκε, αν έχει κρατήσει κάποια ξεχωριστά κομμάτια της ντουλάπας της για τη μοναχοκόρη της, με την ίδια να απαντάει καταφατικά. Η ηθοποιός φημίζεται για το στιλ και τις εξαιρετικές επιλογές της, συνεπώς η γκαρνταρόμπα της αποτελείται από μικρούς θησαυρούς, συνεπώς δεν είμαστε λίγες εκείνες που θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη θέση της Σούρι Κρουζ.

Απαντώντας στην παραπάνω ερώτηση, λοιπόν, η Κέιτι Χολμς παραδέχτηκε πως η κόρη της φοράει ρούχα της - και πολύ καλά κάνει θα προσθέσουμε εμείς - ωστόσο έχει τη δική της αισθητική όσον αφορά στο κομμάτι του ντυσίματος. «Έχω κρατήσει κάποια πράγματα για την κόρη μου, αλλά εκείνη έχει το δικό της στιλ και τον δικό της τρόπο έκφρασης», δήλωσε.

Η ηθοποιός, μάλιστα, δε δίστασε να κάνει χιούμορ, λέγοντας πως μερικές φορές κάποια basic κομμάτια της «εξαφανίζονται» από τη ντουλάπα της χωρίς να το καταλάβει. «Μερικές φορές τα basic εξαφανίζονται», σχολίασε και συμπλήρωσε: «Αλλά αυτό είναι εντάξει». Η Κέιτι Χόλμς απολαμβάνει τη νέα φάση ζωής της κόρης της κι όλες τις αλλαγές που αυτή έχει φέρει.

Jenny.Gr
shutterstock

Αναφερόμενη στη σχέση της με τη μόδα μετά τη γέννηση της κόρης της, η Κέιτι Χολμς αποκάλυψε πως άλλαξε αρκετά, καθώς έδωσε προτεραιότητα στην άνεση, τη χαλαρότητα και την ευκολία. «Όταν το παιδί μου ήταν πολύ μικρό, ένιωσα την ανάγκη να φοράω φορέματα. Με τη μητρότητα περνάς αυτές τις διαφορετικές φάσεις που σου δείχνουν με τι νιώθεις άνετα και με τι όχι. Έτσι, με το πέρασμα των χρόνων το στιλ μου άλλαξε», είπε.

Παράλληλα, η Κέιτι Χολμς έδωσε μια γεύση από τις στιλιστικές επιλογές της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: «Μου αρέσει να αναμειγνύω και να συνδυάζω κλασικά κομμάτια. Μου αρέσει πολύ το vintage. Ζώντας στη Νέα Υόρκη, πρέπει να έχω πράγματα που είναι πρακτικά και άνετα. Η πόλη επηρεάζει το στυλ μου. Συνήθως είμαι με μπαλαρίνες, αθλητικά παπούτσια, φαρδιά τζιν και ένα μπλουζάκι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.