CELEBRITIES

Κέβιν Σπέισι: Παραδέχεται ότι η συμπεριφορά του «ξεπερνούσε τα όρια» στο παρελθόν – «Άπλωνα παραπάνω τα χέρια μου»


JTeam

12 Ιουνίου 2024

Κέβιν Σπέισι: Παραδέχεται ότι η συμπεριφορά του «ξεπερνούσε τα όρια» στο παρελθόν – «Άπλωνα παραπάνω τα χέρια μου»
Splash News
«Άγγιζα κάποιον σεξουαλικά με έναν τρόπο που δεν κατανοούσα εκείνη τη στιγμή ότι ο άλλος δεν ήθελε»

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά τις κατηγορίες εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση, έδωσε ο Κέβιν Σπέισι, μιλώντας στον δημοσιογράφο Πιρς Μόργκαν. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κέβιν Σπέισι, κατηγορήθηκε αρχικά από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, όταν εκείνος ισχυρίστηκε, το 2017, ότι ο Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986, όταν ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26. Το 2022, δικαστήριο στις ΗΠΑ, αποφάνθηκε ότι ο Σπέισι δεν ήταν υπεύθυνος για το περιστατικό.

Έναν χρόνο αργότερα, το 2023, δικαστήριο στο Ηνωμένο Βασίλειο έκρινε πως ο Κέβιν Σπέισι είναι αθώος και για τις 9 κατηγορίες από 4 άντρες που τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση και εξαναγκασμό σε σεξ χωρίς συναίνεση, όταν εκείνος διατελούσε καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου.

Τώρα, μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν, ο 64χρονος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η συμπεριφορά του «ξεπερνούσε τα όρια». «Άπλωνα παραπάνω τα χέρια μου. Άγγιζα κάποιον σεξουαλικά με έναν τρόπο που δεν κατανοούσα εκείνη τη στιγμή ότι ο άλλος δεν ήθελε». Μετά από αυτήν τη δήλωση, ο δημοσιογράφος επέμεινε και του ζήτησε να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί. Έτσι, ο Κέβιν Σπέισι είπε: «Έχω χαϊδέψει ανθρώπους, ήθελα να είμαι ευγενικός, έτσι είμαι. Όταν προσπαθείς με κάποιον δεν θέλεις να είσαι επιθετικός, θέλεις να είσαι ευγενικός, να δεις αν θα ανταποκριθεί θετικά. Θα πρέπει να ενημερώνουν ότι δεν θέλουν να το κάνουν για να καταλάβεις ότι δεν είναι συναινετικό και να σταματήσεις», είπε.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρέη και στο σπίτι του, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό για να εξοφλήσει τους νομικούς λογαριασμούς μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν εναντίον του. «Αυτήν την εβδομάδα, το σπίτι όπου ζούσα στη Βαλτιμόρη κατάσχεται, το σπίτι μου πωλείται σε πλειστηριασμό. Πρέπει να επιστρέψω στη Βαλτιμόρη και να βάλω όλα μου τα πράγματα σε κάποια αποθήκη. Οπότε, η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι ότι δεν είμαι αρκετά σίγουρος για το πού θα ζήσω τώρα, αλλά είμαι στη Βαλτιμόρη ... από τότε που ξεκινήσαμε τα γυρίσματα του House of Cards εκεί ... μετακόμισα εκεί το 2012», δήλωσε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε γιατί πωλούσε το σπίτι, απάντησε: «Δεν μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς που χρωστάω. Μερικές φορές σκέφτηκα ότι να καταθέσω αίτηση πτώχευσης, αλλά καταφέραμε κατά κάποιο τρόπο να το αποφύγουμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα». Ο ίδιος, αποκάλυψε δακρυσμένος, ότι χρωστάει «πολλά εκατομμύρια» δολάρια, λόγω νομικών λογαριασμών.

Τον περασμένο Μάιο, ο Κέβιν Σπέισι αρνήθηκε και τις νέες κατηγορίες εναντίον του, που προβλήθηκαν στο ντοκιμαντέρ του Channel 4, «Spacey Unmasked». Στις νέες κατηγορίες, αυτήν τη φορά οι ηθοποιοί Ρουάρι Κάνον και Ντάνι ντι Λίλο μίλησαν για την ανάρμοστη συμπεριφορά του. Ο Κάνον, ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι τον άγγιξε ακατάλληλα δημόσια ένα βράδυ για τη θεατρική παραγωγή Old Vic το 2013. Από την άλλη, ο Ντάνι ντι Λίλο, ισχυρίστηκε ότι ο ηθοποιός πίεσε τη βουβωνική χώρα του προς το πρόσωπό του ενώ καθόταν σε μια παραγωγή, στο ίδιο θέατρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.