CELEBRITIES

Ο εκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ ταξίδεψε σε οικονομική θέση στο αεροπλάνο, φορώντας το μπουρνούζι του


JTeam

14 Ιουνίου 2024

Ο εκατομμυριούχος Κάνιε Γουέστ ταξίδεψε σε οικονομική θέση στο αεροπλάνο, φορώντας το μπουρνούζι του
Splash News
Το είδαμε και αυτό από τον Κάνιε Γουέστ

Μπορεί εγώ και εσύ να ταξιδεύουμε με το αεροπλάνο έχοντας οικονομική θέση - για ευνόητους λόγους - ωστόσο το ίδιο δεν θα περίμενε κανείς να συμβαίνει με τον Κάνιε Γουέστ - τον εκατομμυριούχο Κάνιε Γουέστ - και τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σένσορι. Κι όμως, συνέβη.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, στο οποίο φαίνονται ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι μέσα στο αεροπλάνο καθισμένοι στην πτέρυγα με τις οικονομικές θέσεις κι όχι στην πρώτη θέση, όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι οι celebrities και γενικότερα όσοι έχουν οικονομική άνεση.

Ο τράπερ με την ανυπολόγιστη περιουσία είχε αποκοιμηθεί φορώντας το μπουρνούζι του, ενώ δίπλα του η σύζυγός του χάζευε στο κινητό της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες των ξένων Μέσων προορισμός του ζευγαριού ήταν η Ιαπωνία, δηλαδή η πτήση του δεν ήταν μικρής διάρκειας - σε περίπτωση που το σκέφτηκες.

Δεν είναι παράξενο, λοιπόν, ότι οι χρήστες του διαδικτύου απόρησαν και εντυπωσιάστηκαν με το θέαμα.

@brandon.doggett was not expecting to see kanye when i walked out of the bathroom to say the lease #fyp #fypシ゚viral #kanyewest #biancacensori ♬ sad SpongeBob music - michael

Η περιουσία του Κάνιε Γουέστ

Και μπορεί ο Κάνιε Γουέστ να επέλεξε την οικονομική θέση του αεροπλάνου για το ταξίδι του στην Ιαπωνία, η περιουσία του, όμως, ισοδυναμεί με πολλά δισεκατομμύρια. Σύμφωνα με το Billboard, τα τραγούδια του Kanye West αποφέρουν περίπου 13 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από τα δικαιώματα. Το μερίδιο που ανήκει στον ράπερ είναι 5 εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο.

Από τη συνεργασία του με την Adidas φαίνεται πως εισέπραξε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ διατηρεί δεκάδες πολυτελή ακίνητα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε Αμερική και Ευρώπη. Επίσης, είναι ιδιοκτήτης του 5% της εταιρείας ρούχων της πρώην συζύγου του, Κιμ Καρντάσιαν, αξίας 128 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS