CELEBRITIES

H Ζιζέλ και ο Χοακίμ Βαλέντε δεν είναι πια μαζί - Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους


JTeam

16 Ιουνίου 2024

H Ζιζέλ και ο Χοακίμ Βαλέντε δεν είναι πια μαζί - Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους
Instagram
Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους

Η Ζιζέλ, η θεά της πασαρέλας -μια φορά τοπ μόντελ, πάντα τοπ μόντελ- εδώ και λίγο καιρό είναι και πάλι single καθώς όπως φαίνεται, εκείνη και ο δάσκαλος του ζίου-ζίτσου, Χοακίμ Βαλέντε αποφάσισαν να τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Το ειδύλλιό τους που έγινε Νο 1 θέμα συζήτησης και ασχολήθηκαν όλοι, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα έληξε πριν καλά καλά ανθίσει.

Πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού δήλωσε πρόσφατα στο InTouch Weekly ότι «τα φώτα της δημοσιότητας ήταν πάρα πολλά» για τον Χοακίν Βαλέντε -οι δυο τους γνωρίζοταν χρόνια αφού ήταν ο προπονητής της- και δεν μπόρεσε να τα αντέξει.

Jenny.Gr
Instagram

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Χοακίμ είναι ένας συνηθισμένος τύπος. Δεν είναι συνηθισμένος από όλη την προσοχή που λάμβανε», τονίζοντας ότι το στρες της δημοσιότητας ήταν αυτό που έφερε την οριστική ρήξη στη σχέση τους.

Αν και δεν έγινε γνωστό πότε ακριβώς χώρισαν, δεν έχουν φωτογραφηθεί μαζί από τα τέλη Απριλίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Page Six», τα πράγματα μεταξύ τους χειροτέρεψαν πολύ αμέσως μετά το σόου του Τομ Μπρέιντι στο Netflix - σίγουρα θα θυμάσαι πως ο πρώην αθλητής είχε αφήσει πολλές αιχμές για το ειδύλλιο του ζευγαριού.

Ναι, ο ίδιος ήταν σίγουρος πως δεν ήταν μαζί μερικούς μήνες αλλά εδώ και πολλά χρόνια, πίσω από την πλάτη του.

Jenny.Gr
Instagram/ Gisele Bündchen

«Ο Χοακίμ Βαλέντε έγινε μέρος του αστείου. Ο κόσμος άρχισε πραγματικά να τον ρωτάει αν αυτός ήταν ο λόγος για το διαζύγιό τους. Το μισούσε αυτό», επισήμανε μια αόμα πηγή σε αυτό το μέσο.

Για την ιστορία να σε ενημερώσουμε πως η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι επιβεβαίωσαν το χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2022, μετά από 13 χρόνια γάμου και δυο παιδιά.

Jenny.Gr
Instagram

Ένα μάλιστα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους, η Ζιζέλ και ο Χοακίν Βαλέντε εθέαθησαν μαζί στην στην Κόστα Ρίκα με τα παιδιά της.

Και έδειχναν απίστευτα ευτυχισμένοι και έτοιμοι να σοβαρέψουν τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS