CELEBRITIES

Κάιλι Τζένερ: «Συνέχεια ακούω απαίσια σχόλια για μένα. Γίνεται εξαντλητικό»


JTeam

21 Ιουνίου 2024

Κάιλι Τζένερ: «Συνέχεια ακούω απαίσια σχόλια για μένα. Γίνεται εξαντλητικό»
SPLASH via Ideal Image
«Είναι ένα θαύμα το ότι έχω ακόμα αυτοπεποίθηση»

«Ποτέ δεν έχω κλάψει για αυτό πριν, αλλά υποθέτω ότι με επηρεάζει», ήταν μια από τις δηλώσεις της Κάιλι Τζένερ σε ένα πρόσφατα επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», όταν μιλώντας με την αδερφή της, Κένταλ, μοιράστηκε τα συναισθήματά της για όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο, βλέπουμαε την Κάιλι Τζένερ να ξεσπά σε κλάματα, αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της, μετά την παρουσία της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο. «Είναι ένα θαύμα το ότι έχω ακόμα αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να με θεωρώ όμορφη», παραδέχθηκε η Κάιλι.

«Συνέχεια ακούω απαίσια σχόλια για μένα. Νομίζω ότι μετά από δέκα χρόνια, απλά γίνεται εξαντλητικό». Η ίδια θεωρεί ότι αντιμετωπίζουν την οικογένειά της «σαν να μην είμαστε άνθρωποι, σαν να μην έχουμε κι εμείς συναισθήματα». Στη συνέχεια του επεισοδίου, η Κάιλι είπε ότι, για πρώτη φορά, αποφάσισε ότι στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ότι «δεν θα φορέσει πολύ μακιγιάζ», γεγονός που προκάλεσε ακόμα περισσότερη κριτική.

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα γενικό θέμα με την οικογένειά μας», απάντησε με τη σειρά της η Κένταλ. «Μας έχουν απομυθοποιήσει. Δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν κανόνες και για εμάς. Ενώ, αν κάποιος μιλούσε με τον ίδιο τρόπο που μιλάει για εμάς, για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, ο κόσμος θα τις υπερασπιζόταν όλη μέρα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.