CELEBRITIES

Μεγκ Μπέλαμι: «Μου έλεγαν πως είμαι χοντρή για να παίξω την Κέιτ Μίντλετον στο The Crown»


JTeam

25 Ιουνίου 2024

Μεγκ Μπέλαμι: «Μου έλεγαν πως είμαι χοντρή για να παίξω την Κέιτ Μίντλετον στο The Crown»
SPLASH via Ideal Image
Ήταν μια πρώτη «ματιά στο πώς είναι να είσαι γυναίκα σε αυτήν τη βιομηχανία»

Η Μεγκ Μπέλαμι είναι η ηθοποιός που υποδύεται την Κέιτ Μίντλετον, στη νεαρή της ηλικία, στην τελευταία σεζόν της σειρά του Netflix «Τhe Crown». Η ίδια, σε συνέντευξή της, όπως σημειώνει η Independent, εξομολογήθηκε την αρνητική εμπειρία της από τα προσβλητικά σχόλια που έχει δεχτεί για το σώμα της, με αφορμή τον ρόλο της.

«Είχα περάσει μια πολύ μεγάλη ημέρα, δίνοντας συνεντεύξεις στον Τύπο. Είχε πάει πολύ καλά και μετά, μίλησα στο τηλέφωνο και άκουσα όλα αυτά τα αρνητικά σχόλια που είχαν γράψει για το σώμα μου στο διαδίκτυο», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της. Σύμφωνα με την Independent , η Μεγκ Μπέλαμι δήλωσε ότι η διαδικτυακή της εμπειρία με τα τρολ της έδωσε μια πρώτη «ματιά στο πώς είναι να είσαι γυναίκα σε αυτήν τη βιομηχανία».

Τα σχόλια που δεχόταν αφορούσαν κυρίως στην ερμηνεία και στην εμφάνισή της. Αλλά, τα περισσότερα σχόλια έγραφαν ακριβώς το ίδιο πράγμα: «Είσαι πολύ χοντρή για να υποδυθείς την Κέιτ». «Σκέφτηκα: "Εντάξει, αυτό είναι ένα σημάδι για να αποστασιοποιηθείς από όλο αυτό, γιατί δεν σημαίνει τίποτα"», είπε, παράλληλα στη συνέντευξή της. «Δεν μπορείς να δίνεις βάση σε τέτοια πράγματα. Κυρίως επειδή τα περισσότερα από αυτά γράφονται από τρολ του διαδικτύου ή από άνδρες που ονομάζονται Γκάρι και κρατούν ένα ψάρι στη φωτογραφία του προφίλ τους».

Παρά τα εμετικά σχόλια που δέχτηκε στο διαδίκτυο, η ηθοποιός σκέφτεται με αγάπη την εποχή που συμμετείχε στην αγαπημένη σειρά του Netflix, προσθέτοντας ότι της συνέβησαν «τόσα πολλά καταπληκτικά πράγματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.