CELEBRITIES

Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και σφαδάζει από τον πόνο - Το βίντεο που «λύγισε» τον πλανήτη


JTeam

26 Ιουνίου 2024

Σελίν Ντιόν: Η στιγμή που παθαίνει κρίση και σφαδάζει από τον πόνο - Το βίντεο που «λύγισε» τον πλανήτη
Getty Images/ Frazer Harrison
Η Σελίν Ντιόν μας δείχνει τον εαυτό της σε μια δεκάλεπτη κρίση εν μέσω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Σελίν Ντιόν κάνει τον γύρο του πλανήτη τις τελευταίες ώρες. Η τραγουδίστρια, που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη διάγνωση και τη μάχη της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου (Stiff Person), αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα για πρώτη φορά μια ευάλωτη και αδύναμη στιγμή της από μια δεκάλεπτη κρίση της ασθένειας.

Στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της «I Am: Celine Dion» του Amazon Prime, η Σελίν Ντιόν δίνει στο κοινό μια γεύση από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει, όταν τα συμπτώματα της ασθένειας της «χτυπάνε» την πόρτα. Στο εν λόγω απόσπασμα, λοιπόν, η τραγουδίστρια είναι ξαπλωμένη και ξεσπάει σε κλάματα ανήμπορη να διαχειριστεί τον πόνο που νιώθει.

Οι μυικές συσπάσεις την έχουν καταβάλει - όπως φαίνεται και από το χέρι της - κι εκείνη «λυγίζει» μη μπορώντας να αντέξει τους πόνους που νιώθει στο σώμα της. Κι ενώ το συνεργείο καταγράφει τη στιγμή της δεκάλεπτης επώδυνης κρίσης, οι άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό της και είναι αρμόδιοι για την ασθένειά της, προσπαθούν να την ανακουφίσουν.

Ένας από αυτούς, την αγκαλιάζει ενώ η τραγουδίστρια κλαίει, και της χορηγεί ένα ρινικό σπρέι για να τη βοηθήσει. Μπορεί η εικόνα της Σελίν Ντιόν να μην είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε πάνω στα stages, όμως είναι η πιο αληθινή εκδοχή του εαυτού της αυτή τη δύσκολη περίοδο και δε διστάζει να το μοιραστεί δημόσια.

«Η φωνή μου είναι ο μαέστρος της ζωής μου. Όταν η φωνή φέρνει χαρά, είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Χρειάζομαι το μουσικό μου όργανο. Βλέπω τη ζωή μου και αγαπάω κάθε κομμάτι της. Δεν είναι δύσκολο να κάνεις ένα σόου. Δύσκολο είναι να το ακυρώνεις», ακούγεται να λέει η Σελίν Ντιόν στο ντοκιμαντέρ της αναφερόμενη στην παγκόσμια περιοδεία - ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2023 - που αναγκάστηκε να ακυρώσει εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.